Då var det fredag

sitter och pysslar på att hitta hemsidor till alla ställen.
Vissa sidor är bättre än andra å vissa finns inte men men.
Ikväll blir att göra köttbullar till julen i Rälta och om jag ORKAR ska jag baka något i helgen oxå!
Gårdagskvällen blev väldig lugn var jätte skönt att bara ta det lugnt --- >
Bilen verkar bara vilja krångla.
Nu ska jag försöka skriva klart det sista å på måndag är det min sista dag sedan åker man till dalarna.
Skriver mer senare idag eller imorgon ;)
kramar

Så var det dags för motgång igen då.

Vilken morgon eller vilken början på en dag.
Bestämmer mig för att ta bussen, men missar den får i alla fall lov att ta bilen in. Kommer ca 1,5 mil börjar bilen koka. Ensam i skogen, inget vatten att fylla på bilen - går tillbaka till ett hus som finns där efter vägen å en snäll farbror hjälper mig att ordna med kylarvätska. Tack för den ängel!!!
Åker ihop om nu är det fixat - bilen kokar igen denna gång hade jag tillgång till lite vatten och kan köra ner bilen i ett garage så där står den tills M kommer in till stan och då får han och svärmor fixa det hela, jag har gjort mitt för idag med bilen.
Att man vaknar och känner på sig att det går åt fanders är ganska intressant. Men nog om min kära bil. (gillar min impreza fast nu gillar jag inte den :/)
Har fixat Ms julklapp och födelsedagspresent. Känns himla skönt - har nga julklappar kvar annars är jag klar vilket känns ännu bättre!
Veckan har annars gått fort brukar göra så när man mår bra och trivs med det man gör. I måndags som sagt var vi hos Carina och Johan i Skede. Å dessa härliga barn, snön kom då.
Tisdag fixade lite saker och gjorde klart det jag skulle. Fick även tider på Parken så man vet när man jobbar och är ledig. Kan ju alltid drömma om att få jobba mer men men. Kanske blir bra till slut för man ju hoppas. Tisdag kvällen var en lugn kväll framför tv:en. Pratade länge och väl med Emma. F*n vad jag saknar dig vännen. Blir så tomt utan dig här hemma. Jag vet du är bara ett telefonsamtal bort men ändå är det inte samma sak! Jag hoppas du förstår vad du betyder för mig *hihi* vi måste verkligen träffas när du kommer hem.
Onsdagen (alltså igår) blev det lunch med Sofia (garderobs Sofia) :) jätte trevligt och det måste vi verkligen göra om. Kul att börja umgås med flera och framför allt lika kaffetokig som en annan... ser framemot när man flyttar till Gullänget så man kan ses oftare! :)
På kvällen möte med LO Ångermanland och valledare på folkets park. Trevligt och bra möte som kom fram till mycket. Jag har lite jobb jag måste ta tag i medans jag kan fast det får vara tills jag börjar med det jag ska göra
Å nu sitter jag här och har tagit en paus för att skriva ett par rader blogg. Ikväll blir det lite TV och sedan bara koppla av vilket är ju inte helt fel.
Snart måste jag fila på en bra nyårskrönika :) å en sammanfattning över mina praktik veckor.
många kramar

Så är det nu måndag

Tror ibland jag har hur mycket tid som helst för att göra det jag ska göra.
Jag har verkligen en tro på att tiden finns där och all min planering brukar lösa sig. Ja ibland går det åt skogen men oftast så har jag löst allt jag ska lösa när det är slut på dagen. Den här veckan är inget undantag. Jag har tusen saker att göra inför julen men jag måste verkligen hinna dem + att fixa julklapparna som ska fixas som inte har hunnit med (där ser ni jag nämner tiden igen) Men målet är att vara klar innan torsdagen så jag kan nöja mig i helgen som kommer.
I torsdags kom jag hem från Sthlm. Åter igen trodde jag hade mer tid men jag får väl se till att umgås med min familj när jag kan sedan då. Annars är det väl mest det vanliga, å i fredags blev det lugnt efter en hel dag på praktiken och eftersom vi skulle jobba lördag å jag måste ta det lugnt någon dag så blev det tv - å njuta av lugnet.
Lördag - börjar med städning (huva) å sedan jobba på parken. Tror verligen allt gick emot mig först men det vändes å jag ställde sedan mera upp som tomte efter våran egen Lucia. Det var ärligt talat skoj, å bjuder man inte på sig själv å vad tråkigt. För det är verkligen tråkigt att inte kunna bjuda på sig själv. Men inga bilder finnes på oss men jag lovar det kommer en repris.
Mammas telefonsamtal i lördags kändes konstigt. Men vad jag vill. F*n säger jag bara men nu har jag valt detta får det ju bli så här... fast jag är mycket glad att de tycker som de tycker om vem vet jag hamnar där till slut. Jag är ju inte den som lägger mig ner och ger upp mina drömar, har aldrig varit så och kommer aldrig vara så.
I söndags så vaknade jag av att svärmor ringde och frågade om vi skulle åka till stan. Aldrig kände jag bara jag orkar inte åka in. Så vi blev kvar hemma och tog det soft. Nästan för soft för jag var som ett tuggmummi hela dagen. Men känns bättre idag. (ska ju till Skede och träffa Carina, Johan och barnen å självklart Ove och Monica) Har blivit som ett andra hem där och det känns som man kommer hem. Jätte roligt att träffa dem igen för nu är det ett tag sedan men framför allt känns det bara så underbart skönt! :)
Sitter och har "håll mitt hjärta"med Björn Skifts i öronen å många minnen (en jätte fin låt).
Många ggr kan man bara skratta sig lycklig att man har en familj och inte är ensam över julen. Vad många människor som sitter ensama över den helgen som är mest förknippad med familjen. Jag hoppas att man har någon nära hos en som kan krama en annars sänder jag verkligen ut en kram till er alla som behöver en.
Vad vore livet i all sin glans om inte kramar fanns.
Nu ska jag nynna vidare på julsånger och skriva klart det sista som jag håller på med <3
kramar

så var det förbundsstyrelsemöte med HRF

gick upp fem i morse för att åka till sthlm. Jag är jätte trött men ändå ladad.
Dagen igår var kanon bra - trotts min röst är inte bra. Just nu är det bara pipper fram. Jösses snälla röst kom tillbaka. Dagen var igår handlade om beslut om framtiden - (tack Eva) nu vet jag vilka vägar jag ska gå. Å det är bra. Annars fick jag gör massor av spännande saker - tack vare min röst inte var okej. Hihi.

Så köpte jag min telefon oxå - en underbar invenstering. Jag känner mig jätte nöjd, hihi. Tack brorsan för du tyckte den.

Hann fika med Anna - träff med Johanna och Maria. Riktigt trevligt. Ska göra klart allt så jag kan skicka iväg det inom kort! Helt underbart att vi är på G!

Många tankar snurrar runt hela tiden å vissa saker har blivit klara. Jag känner mig så nöjd över mig själv.

Tack för att du M hade gjort så fint hemma igår. Det var jätte fint...

nu diskuteras ekonomi.... återkommer senare idag mer om dagen....
har ni tråkigt släng väg ett sms... *hihi*

många kramar

Helgen som var och veckan som kommer

Helgen bara rusade fram. Stanna tiden jag hinner inte med.
Ifredags var hos Bylla - hade jätte skoj. Tack för den kvällen. Var precis som jag behövde :)
Vissa personer lär sig aldrig att man inte ska vara så dryg men å andra sidan vet den personen
vad jag tycker redan och det behöver inte nämnas här kanske. Men någon måste sätta ner foten och jag kan bara hoppas för den personen det blir snart!
Så hade jag å Ida en livlig politisk diskussion - riktigt skoj och känner mig väldigt taggad till valrörelsen 2010 :)
Å tack för telefonsamtalet jag fick mitt i natten :) Blev riktigt glad över vad du sa till mig! Tack!!! Ring gärna flera ggr - å vi ses snart! *ler*
Lördagen var som en enda stort tuggummi. Segt och stort. Hjälpte Micke att städa på Harrys, besökte en sväng parken för att prata med Örjan. Sedan blev det hockey hos Bylla. Somnade under hockeyn...... var inte direkt meningen men sömn måste man dock ha just nu....
Vid halv nio blev det Parken och jobba. Vet inte vad jag egentligen ska säga om kvällen var inte tråkigt (är sällan tråkigt att jobba) var inte jobbigt var bara intressant och insperande att jobba å utmana sig själv att sälja.
Slutade där åkte dirket och hjälpte Micke att städa Harrys å vi var väl hemma kring halv sju. Trötta som få och jag mådde då inget vidare. Igår funderade jag på att få åka in med min hosta - har så ont men det blir nog bättre ska vi se till :) finns tyvärr ingen tid att vara sjuk har massor som måste fixas - fast jag behöver nog sömn.
Igår sov man välbehövligt till 14 men hade lätt kunnat sovit några timmar till. Skulle varit till Timrå men kroppen sa i från natten till söndagen.
Idag känns det bara segt i kroppen - resten av veckan är det mycket som händer. Återkommer om vad, hur och när?!
Det är verkligen inte många dagar kvar till jag åker till Rälta, Leksand. Mycket som ska bli klart dock!
hoppas på en bra dag
kramar till er

Insperationen flödrar

Sitter och läser olika hemsidor på nätet och är just nu inne och läser på IKEA, inte för jag skulle hamna där men det blev så. Fann en soffa som jag vill ha men då såg jag i tidningen 7 (inte konstigt) men en soffa jag tror skulle passa oss när vi flyttar! Vore helt underbart!! *blinkar till ngn som vill ge mig pengar till en soffa* :)
Funderar fortfarande på när vi ska åka hem till Rälta och fira jul. Sedan hur våran julafton blir här? Vet ännu inte hur Micke jobbar mån - tis innan jul sedan när vi kommer hem på julafton... många frågor. Men hur som helst det är ca 14 dagar kvar till Rälta, Leksand. Om 14 dagar eller några fler dagar men ändå ca 14 dagar!
kramar

Fredag hela dagen

Det är fredag hela dagen. Jag skulle ha uppdaterat tidigare i veckan men tiden har inte räckt till. I måndags eftermiddag/kväll åkte jag å M till Skede. Johan och M gick senare på bio medans jag å Carina fick leka tomtenissar. Riktigt roligt var det mycket skratt blev det.

Sedan tisdag var jag på af en stund och diskutera utredning de har gjort och vad jag vill. Vi står på samma plan och det känns ju ännu bättre. Ibland så funderar jag på varför man inte tänker ännu längre framåt. Men det känns bra och jag ser verkligen framemot att sätta saker och ting i verket. Skrev färdigt artikeln till tidningen också så det kändes jätte bra. Tisdag kväll hem och bara tog det lugnt. Var tal om att se hockey live men M slutade så sent så det blev hem och vila på soffan. Helt slut i tisdags kväll. Onsdag kväll blev inte så mycket gjort mer än vi kom hem skaplig tid för en gång skull. Riktigt skönt och mycket fniss framför tven och vi slocknade till efterlyst men mycket bra och trevlig eftermiddag var det i alla fall! Tack för den eftermiddagen, den behövdes mer om något annat förtitillfället.

Så igår var hände egentligen under torsdagen – skrivit klart artikeln tillsammans med Sally som ska vara med i nästa nummer sedan fick man börja med andra uppgifter ska göra klart dem idag eller på måndag hade jag tänkt. Vore ju trevligt att få det klart.

Igår skrev vi på kontraktet till lägenheten inne i stan. SÅ första mars flyttar vi tillbaka till ö-vik (jag är ännu inte gravid, hade jag varit det hade ni fått veta det) å jag kan lova vi får mer

besök nu vilket är tråkigt allt beror på var man bor någonstans. Men jag längtar redan dit nu och bara det att faktiskt slippa ta en bil vart man ska är ju en dröm. Aldrig mer säger jag bara att vara beroende av ta bilen om man ska handla eller om man ska fika. J inte för jag inte har trivts i Gideå men det är en bit ut och vi är i stan varje dag ändå så det känns konstigt och inte rätt att inte bo i stan då!

 

Idag åkte jag bussen in till stan. Skönt att koppla av… kommer in till och med förre när man åker bil för M kommer iväg så sent. Han kommer in senare för vi blir kvar i stan och har det trevligt ikväll å imorgon blir det att jobba på parken Mange Schmidt spelar där, å det är dubbelpub sedan blir det väl att man befinner sig i korven och träffar underbara människor <3

 

Jätte skoj att fick kontakt med en vän som jag inte har pratat med på hur länge som helst! Hoppas vi också ses snart Malin

Grattis till två personer i min närhet som ska ha barn. Mycket glad för eran skull. Nu ska jag snart äta lunch sedan skriva det sista på artikeln. Känns skönt att kommit så långt som jag har gjort.

 

Det är enbart 72 dagar tills man flyttar till stan igen SÅ härligt!

 

kramar