Igår tisdag och idag onsdag

Kom hem för ca en timme sedan från kramfors tillbringat eftermiddagen och kvällen där och lyssnat på Vanja. Riktigt trevligt var det och man kände verkligen när man åkte därifrån flera borde ha lyssnat. Å när vi skulle åka från Kramfors så fick man träffa på söta små rävungar. Fotade dem dem och färden mot övik.

Innan man åkte hann man med telefonsamtal, fundera lite alvarliga saker, göra någon extra glad, få en lunch gäst och sist men inte minst få reda på att tisdag nästa vecka ska jag göra ngt speciellt. Vilka dagar jag har framför mig nu. Å vilka härliga saker jag kommer få att göra.

Imorgon blir det Sundsvall och lyssna på Mona, Härnösand och hämta material och hem och vara med på allsång. Fredag blir det full rulle lika lördag. Så veckan är verkligen spikad. Kul när det händer massor aV saker samtidigt.

Har suttit och kolla på en nya kamera. Vore ju inte så fel .... om inte annat ett nytt objektiv till kamrean så man kan fota mer proträtt :P

Det blev ett lite kortare inlägg idag men jag ska skriva imorgon efter allsången jag lovar :P sedan ska jag nu släcka lampan och sova ett par timmar.

kram och god natt

Känslor om sommaren

När man var liten tyckte man att sommaren var lång som en enda underbar resa. När man åkte iväg på semester så tyckte jag att jag aldrig kom hem (men hem kom man) å gräset var ju alltid så mkt grönare för varje år, så mkt varmare för varje år var sommaren. Men även så kändes som tiden stod stil. Nu idag känns som det inte hann bli sommar innan det blev höst. Det gick så fort. Vad hände? Man säger att tiden går fort och man måste njuta av varje ögonblick är det så måste jag verkligen njuta av varje sekund.

Idag/nu igår fick jag något idiot ryck och började städa garderoben. Har lite kvar. Städade väskor och slängde. Känns skönt. Imorgon/idag efter jag har varit i Härnösand ska jag ta och dammsuga och damma hela lägenheten så det luktar ännu renare..... kanske hinner med att olja in möblerna. Vore ju inte så fel.

Det har hänt andra saker i sommar som ni mina kära läsare inte kanske vet om. Numera har vi bara en katt kvar. En katt är i katthimmeln som M säger. Den andra har flyttat till svärmor. Känns konstigt samtidigt är det skönt för mig då jag mår bättre. Har varit så mycket katthår runt omkring mig så jag inte har mått bra. Blivit känsligare för det och då är det bättre att vara rädd om sig själv. Sedan har tiden inte funnits till längre för att ha så många små liv här hemma. Vi har båda kommit hem sent och de har varit ensamma mkt och länge. Men de har det bra. Svärmor har oxå gjort sig av med nga katter. Satte ut en annons på blocket och bestämde mig för hjälpa till så det av och att jag även kan besöka där.... Det är inte lätt det vet jag när djuren flyttar för de är en del av familjen. Men de har även bra de med och detta kommer bli bra.

Idag var jag hos Anna och färgade håret. Som vanligt blev det mkt skratt och flams å jag slängde mig ur mig flosker som vanligt. Men Tack Anna för du fick mitt hår så bra. Kanske dags för en bild på den nya färgen :)

Nej mina vänner nu måste jag sova innan jag somnar sittande här. Imorgon som sagt ska jag till Härnösand och kampanja tillsammans med härliga glada valarbetare. Känns härligt att vara på bannan igen :P Inte långt kvar och det gäller att hålla in i det sista.

kramar till er alla :P

Det är mer än två månader sedan

tiden går... så har jag lyckats att inte uppdatera bloggen på ett bra tag. Hela sommaren har snart gått. Å stundande valrörelse har startat. Vad har hänt i sommar? Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig då jag lyckades bryta höger tumme när man var på Gotland (Almedaldsveckan) En riktigt trevlig vecka då jag och mamma var där fick besök av Jacob också. En vecka som det verkligen var högsommar värme och riktigt bra vecka men trevliga pratstunder och framför allt mkt skratt. Det roliga var ju man var där "privat" hur privat man blev vet jag inte då jag diskuterade och frågade om allt och alla. Men riktig höjdare blev det trotts trista slutet på veckan då jag lyckades bryta tummen. Men men...
Sedan blev det några dagar i sthlm tillsammans med Carina och Johan med familjen. Toppen dagar som avlöste tillsammans i värmen och fick en minst sagt härlig födelsedag :P
Så kom jag hem och var hemma en dag och sedan blev det Rälta, Dalarna och träffade släkten som var på besök från Skåne och Stockholm.
Sedan har jag varit hemma efter det (som alla tycker jag är ute och far)
Imorgon börjar återigen kampanjade med LO känns skoj verkligen att komma igång och nu är man laddad till tusen.

Förra veckan var mamma och H (min älskade systerson) uppe och hälsade på. Det var ju riktigt riktigt skoj och det är lite speciellt man får visa sin lägenhet.

De senaste veckorna har jag funderat på en sak jag har fått frågan hur jag orkar vara borta så mkt och hur M klarar sig utan mig, hur klara jag mig? :P Jag har ett förtroendeuppdrag som kräver att jag ska göra vissa saker eller rättare sagt jag kan inte göra allt via mail och behöver träffas fysiskt. Då är det bara så. Jag kan inte sluta göra saker jag brinner för jag är gift. Klart jag prioiterar annorlunda när det gäller visa saker men jag tror handen på hjärtat att om jag slutar göra allt så skulle jag inte vara den samma person. Jag gillar att ta för mig saker och verkligen göra det jag tycker är roligt för att vara den jag är. Jag hade aldrig varit den jag är idag om jag inte gjort allt som får mig att känna mig insperad och känna att jag gör skillnad.

Funderar vad som händer i höst för mig. Antingen blir det jobb eller blir det plugg som ordnas av arbetsförmedlingen. Jag vet vad jag själv vill!! <3

Det var en kort uppdatering över vad som händer i mitt liv just nu... mer kommer. Ska ta mig i kragen och skriva oftare nu.... nu blir det att slänga mig på garderoben som jag redan har börjat på och sedan till Anna för lunch. Ska skriva en ansökan till ett extra jobb oxå.

kramar till min älskade vänner