Sjuk igen

dålig med uppdatering. Har varit sjuk igen eller är rättare sagt. Kom hem till Övik i torsdags kväll. Med lite försening men hem kom jag :)
I fredags blev det plugg och ta det lugnt.
I lördags handla julklappar helt klart och så blev det innebandy med B, svärfar och M. Glögg på kvällen och sedan blev det film. söndag plugg och julstök men även en sväng på aktuen då min öron blev värre. Fick denna gång pencillin som jag ska äta i 8 dagar.
Igår måndag så lunch först med Sofia :) sedan träffa Anna och färga håret på e.m kvällen. Bra blev det.
Idag har man pluggat med Johanna och nu sitter man i Skede. Full fart men jag är inte 100 % :)

Nu blir jag social.

kramar

Numera bor jag i Björken

flyttade in där igår och kändes jätte bra. Var lite stressigt att flytta bara men bra kvinna reder sig själv. Vid åtta tiden var jag helt klar och hade ätit. Känns jätte bra att bo där nu. Så imorse fick man ju sovmorgon till 06.00 :) Helt nice!

Idag eller senare i e.m blir det att resa till Luleå och flyga därifrån till Stockholm. Det närmare sig med stormsteg hemresan till Övik. Känner mig inte pigg kan bero på för lite kaffe så dagens första kopp ska tas och sedan blir det PLUGG!
Ska förövrigt lämna tillbaka nyckeln från Aspvägen idag.

Längtar till torsdag kväll när man kommer hem till sitt nya sovrum blev bra med sängstommen. På fredag ska jag göra Ö-vik ska handla de sista julklapparna. Är till syskonbarnen kvar så det är ju enbart att handla det :) Men härligt! Mycket ska hinnas med nästa vecka :) Härligt och bara halsen ville sluta kli och tycka jag ska vara frisk så jag hinner träna också vore jag ännu gladare. Men men..

Dags att för första kopp kaffe.

Ha en bra dag!

Kramar

Nu ska jag gå till aspvägen och flytta

dags för mig att gå hem för dagen och flytta från aspvägen till Björken på skolområdet. Härligt kommer ha väldigt långt till skolan :) eller haha blir bilder på bloggen ikväll.

Imorgon blir det till sthlm (på kvällen) på hrf förbundsstyrelse och på torsdag hemfärd till ÖVIK!!!

nu ska jag gå!

skriver mer ikväll

kramar

Måndag och en hel del att göra

mycket har hänt sedan sist jag skrev eller egentligen inte. Jag börjar från början första helgen i december så var det styrelsemöte i Västanvik (Leksand) åkte ner och ja vad ska jag säga det blev ett styrelsemöte som blev som vanligt men ändå inte. Tillbringade många timmar på aktuten i Mora dock var det inte jag som var sjuk utan en i styrelsen. Där satt man och jag kan ju säga att timmarna var långa. Dagen efter var det segt men det gick det med. Efter styrelsemötet blev det en riktigt härlig och trevlig stund tillsammans med syster och hennes familj. Märktes alldeles för väl att jag inte är hemma så ofta för det var verkligen full fart fram och helst ska man ha sex armar som ska göra saker tillsammans med de härliga solstrålarna (syskonbarn) sedan få en stund över till älskade syster gör ju inte saken bättre men det gick. 
Tack för maten den var helt gudomlig kan jag säga. mums. Resan tillbaka blev rent ut sagt ett äventyr i sig. Tåget var i tid när jag lämnade Insjön men var försenat till Arlanda med 15 minuter. Det vill säga jag hade då bara 15 min till flyget skulle gå. Fast då kan man ju ha tur i oturen att flyget var försenat med ytterligare 15 min så jag hann gott och väl. Väl i Luleå var det ytterligare 15 min försenat. Kom till Övertorneå kring halv fyra på morgonen för det var kraftigt snöfall och det gick inte att åka fortare kan jag säga. Huvaligen men fram kom jag. På månadagen blev jag hemma och studerade hann dels sova ut och dels läsa mkt så ja det var ju en bra dag :) Tisdag vaknade jag med feber, halsont, örvärk och genom förkyld. Så resten av förra veckan var jag hemma i lägenheten för att försöka bli frisk. Så nu sitter jag här måndagen den 13 dec och inte är jag frisk ännu men det är bara bita ihop och plugga det. Ikväll flyttar jag från Aspvägen till skolområdet. Ska bli riktigt skönt känner jag :)

ska fortsätta att plugga nu och snart är det även lunch. Vi får höras mina kära vänner.

kramar

Dags att gå hem

idag hade jag lovat mig själv att gå hem tidigare så jag får saker och ting gjort det jag har i lgheten att göra. Så ska snart packa ihop väskan att gå hem. Känns bra att gör det. Dagen har verkligen gått fort. Väldigt fort! Var med en tävling i lugna favoriter om 3000 kronor tyvärr vann jag inte men men...

nej dags att dra mig hemåt!

kramar