ny glasögon...

Lyckan var ett faktum jag fick mina nya glasögon idag - trodde först det inte hade kommit men ängel på Specsavers letade reda på dem så jag fick dem idag! Jag är jätte nöjd med dem! Känns verkligen som jag!

Sedan blev det en sväng på stan innan man nu fortsätter med att göra listan å tittar då och då på matchen.
Micke jobbar ikväll så jag blir själv hemma men det ska nog gå det med då jag har saker att pyssla med inför allt som kommer framöver! Det blir många spännande dagar här framöver.

Till mina vänner som är orolig att jag inte kommer ha tid att träffa dem när jag kommer hem jo det kommer jag att ha om man nu vill göra det! Det handlar om lite planering och lite vilja! Jag vet det kanske låter lätt men det är det. Just nu är det detta jag kommer göra i mitt liv å jag finns ju fortfarande på facebook, bloggen, sms, ringa samtal och så finns msn så får vi använda kvalitetstid när jag väl kommer hem :)

Annars idag så är det verkligen en höst dag! Trädet utanför fönstret är verkligen höst vackert med alla dess färger! Å vad jag blir glad när jag tittar ut genom fönstret och ser trädet men samtidigt skrämer det mig lite gran att det är höst nu... men jag börjar ett nytt steg i mitt liv!

Dags att börja med resten som står på listan idag och kanske senare ta det lite lugnare!

Många kramar till mina vänner!

Lördag en dag som alla andra?

Vaknade vi 06.00 och ärligt funderade på vad jag skulle upp och göra nu?
Så det var att ligga och försöka somna om. 09.00 dags att kliva upp och ta tag i allt som ska göras. Nu är det mkt att styra upp men det ska bli kul.

Det blir även en sväng iväg på stan och fixa ett par saker! Dags att börja redan nu att ordna saker!

höres senare idag!

många kramar till er alla


Dags för dagens underbara maträtt

nu blir det stek fläsk och löksås det är ju så gott.... dags att börja...

men dagens stora ros får gå till Sofia och Emma. Tack!!

Nu ska jag gå och börja med maten så får vi besök.

kramar

så där ja :)

Livet är verkligen som en berg och dalbana men idag har jag nog gråtit av både ilska och glädje samtidigt. Å nu vet jag att jag både kan och vill så går det framåt <3

Den 4 oktober bär det av (på kanelbullensdag) och så får vi se vart det bär och detta kommer bli ett äventyr som heter duga! Jag kan om jag vill! En sak till att pricka av i mitt liv och en sak det jag har sagt jag ska ta tag i :)
Vad kommer detta att sluta... ja det vet man aldrig men det kommer bli bra!

Annars har det varit en minst sagt regning dag och tack Sofia för du finns!

Imorgon är en ny dag och känns spännande vad dessa två veckor kommer innefatta i mitt liv!

Jag kan jag vill å så är det bara!

kramar till alla underbara ni där ute!


Göteborg är en fin stad :)

Igår åkte jag ner till Göteborg för att vara på en teknikmässa för personer inom hörselvärlden. Allt från elever till - audionomer till andra intressanta besökare. Var riktigt kul. Var kul att höra av alla tyckte om UH. Nu blir det andra bullar :) SÅ det är måste göras om... Tycker om staden Göteborg kommer säkert tillbaka. Vara mera här!
Blir mkt sugen på nya hörapprater för de som jag fick se igår skulle göra mkt för mig. (intresseklubben antecknar för er andra) men för mig var det rena lyckan att höra vad som nu funkar och inte fungerar. Blir nog ett besök på hörcentralen och ställa lite frågor.

I Tisdags blev det möte på Kristinaskolan med nationela skolrådet och fick framför allt lyssna på mkt matnyttig information och fick lära mig saker. Ser redan framemot mötet i november :P
SÅ hamnade man på Ikea med svärmor och jag köpte mest saker till andra som hade lagt in beställning. Men två nya kuddar blev det i vardagsrummet. Sedan som sagt köpte födelsedagspresent till svärmor och vin glas till mormor å servetter till mormors 90 års firande.

Valreslutatet blev inte som hade tänkt sig. Igår kunde borgarna fått egen majoritet. Men så blev det inte. Å nu handlar det om att kompromissa ihop så det blir utan SD. Spänningen lider. Jag kan fortfarande inte sluta fundera på hur SD har för hjärtefrågor.. för läser man partiprogrammet blir man både rädd och förbannad på ren svenska. Det är en sjuk människosyn man har och då har man inte människor lika värde där med basta.

Imorgon blir det möte med af. Jag kan bara hoppas jag känner mig lite gladare när jag går därifrån än vad jag har gjort de senaste gångerna. Jag har en b-plan! Definitivit en B-plan och en C-plan. Men då ska jag fråga hur de oxå tänker!

Helgen blir nog med största sannolikhet lugnt. Jag har massor av saker att jobba ikapp och styra upp.
Sedan blir det ju dalarna till veckan som kommer och fira min älskade Mormor som fyller 90 år. Det kommer en hyllning till henne här på bloggen. Hon är mkt speciell person i mitt liv!

Skriver mer, jag lovar.

Förresten en av de fyra sakerna jag skulle ta tag i och ordna upp har jag redan börjat göra. Det har redan givit reslutat! Det är nu jag har bestämt mig och då är det så!

ha en bra dag.

kramar

en måndag kallare än på många många år

Ja nu var valet över. Det är ju ingen hemlighet att man är besviken över att vi inte tog makten i riket. Det kan jag på ett sätt ta och jobba vidare åt för det är i alla fall gamla moderater i nya kostymer. Men att vi har fått in rasister in i riksdagen blir jag då mer arg och förbannad över. Jag har jobbat stenhårt i flera veckor i valrörelsen och igår gick allt ur mig precis allt men jag kunde då inte sova för de. Kanske dags att tag i det oxå nu när det har lugnat ner sig.
Har inte skrivit på ett tag för jag har varit runt i hela Ångermanland och jobbat stenhårt med LO och det har varit jätte kul. Har varit mer på arbetsplatser, träffat så härliga människor runt om vårat landskap och pratat politik. Det värmer i mitt hjärta. jag kommer sakna det hela. Nu kommer nya äventyr för mig. Vad det blir efter detta vet jag inte just nu har lite ideer och hoppas det löser sig snart.

Jag blir mörkrädd när man läser vad vissa personer är glada över att SD kommit in. Det gör mig jätte rädd över vad som kan hända med Sverige. Tänker på den svenska historien.

Nu ska jag ta tag i dagen - ringa till vc och höra efter om ett intyg. Sedan blir det nog bio ikväll.
För övrigt har jag haft en toppen helg (fredag och lördag) tack!