Dags igen

å denna gång från en lägenhet i Stockholm.
Har i två dagar varit på S-kongressen i Sthlm. Igår var vi där och såg Håkan Juholt blev vald som partiordförande och idag hans tal. Jag tycker hans tal var mycket bra ideologisk och ser ljust ut på framtiden. :P sedan måste alla hjälpas åt så är ju det. Skåne är blått/finskt haha jag säger ju det.
Sedan blev det tre årskalas. Min älskade brorsdotter har hunnit fylla tre år. Jösses va tiden går. Hon blev i alla fall glad att vi var där ...
Imorgon har jag möte på UHs kansli om Almedalen sedan blir det en sväng på stan med mamma innan hon far hem kanske hinner man med att busa lite med barnen också. Sedan får jag å Emma bara softa som vi inte gör det. Är ju hos världens bästa Emma :) Jag har tänkt på framtiden för min egen del livet ser ljust ut.

Nu ska jag vara social å förresten så ja ni orka förklara det nu! :)

kramar till er mina vänner

fredag vecka 12

Hej min vänner, nu är det åter igen dags att uppdatera. Jag har inte haft möjlighet att uppdatera. Dagarna rusar iväg och det blandas med jobb å plugg.
Förra veckan var jag med M uppe och städade ur min lya i Övertorneå. Med blandade känslor jag åker tillbaka till övik och har hemma studier. För samtidigt som jag får jobba timmar på Björkhem så pluggar jag. Mest är det nu kvällar och helger men i sommar heltid. Men det funkar å det är kul.

Förra fredagen var man ute på middag med Ola ("x-tra" pappa) som hade vägarna förbi Övik. Riktigt riktigt trevligt. Tack återigen.
I lördags jobb och se kvalserie hockey på kvällen/em. Trevlig kväll tillbringas i lägenheten! Tack M och B hehe
Resten av veckan har nu bestått av plugg, träning och jobb en bra kombination.

Så nu mina vänner ska jag plugga å åker till Sthlm. Dels ska jag umgås med bästa Emma, på S-kongress som åhörare, på 3 års kalas imorgon, möte med UH så helgen är fullspäckad.

Många många kramar

nästan en månad sedan

snart en månad sedan jag skrev. tiden går fort. Fortfarande kvar i Övik. Detta på grund av flera själ men just nu jobbar jag och ska göra det ikväll också. När allt är klart kommer jag skriva vad som händer annars i livet men ska iväg.

kram