Nu var det ett tag sedan igen...

det har varit full fart här så jag har inte tagit mig tiden att uppdatera denna blogg så förlåt mina vänner. Påsken har varit och jag jobbade hela påsken var väl som vanligt .... på måndagen var vi ut på nyänget och träffade Mickes moster som fyllde år och hela familjen.

Har så mycket jag vill printa ner om politiken, omsorgen, man ser inte sambandet att man drar in någonstans, men även andra saker som jag vill skriva. Men det bara snurrar tanker i huvudet vet inte vilken ändå jag ska börja i men men...

Sitter på Arlanda och väntar på att checka in så jag kan åka hem. Varit på vackra Grythyttan med HRF förbundsstyrelse i dagarna tre. Det var enbart prat om kongress och samvaro. Kan hålla med jag kommer nästan sakna dem mer än UH. Jag kommer sakna all den kunskap man får lära sig. Alla frågor man faktiskt får ett svar på. All hjälpmedel det finns en lösning på. UH och HRF har gjort saker och ting möjliga för mig.

Idagarna har jag bestämt mig för att göra en sak - vad det blir av det visar sig men bara möjligheter har jag. Nu är det såna möjligheter att ja det vore en dröm för mig. Men en sak i taget.

Annars går hälsan i första hand. Denna vecka har jag inte hunnit med lika mycket träning men som förra veckan 5 pass. Nästa vecka lär det bli 5 pass eller fler. Jag ska då bevisa för mig själv ännu mer att jag kan. Det börjar märkas mer på mina kläder nu och jag känner mig piggare. Fick den finaste av alla komplingmanger i dagarna. Det märks Susanne och ja jag är stolt över dig. Tack!!!!

Funderar på hösten vad som händer.... blir jag kvar? Ja det får vi se. Ska försöka blogga oftare dels om mig själv och hälsan träningen men även om min syn på olika saker och planer. Det blir så där ibland. Men ska skärpa mig på det med.

Jag blir så frukansvärt imponerad av människor som jag har lärt känna inom olika organisationer som oavsett ålder har en sån glöd. De har visioner och framtidstro men framför allt de vill förändra saker. Det spelar ingen roll om man är 13 eller om man 80 om man har glöden så kan de två personer verkligen förändra mer än de som sitter hemma och inget vill. Vi är så åldersfixerad idag men många saker har bevisat mig motsatsen många!

Vänskapen till vissa personer är så vacker så otroligt vacker. Har fått vänner för livet och de har verkligen visat om vem som är ens vänner.

Förra helgen var jag ledig. Fest hos Patrik på fredagen mycket trevlig fest jag körde och vi kom hem fyra på morgonen men ja det var värt varje trött sekund av trötthet jag hade i kroppen på söndagen då det blev sundsvall och hundutställning och träffa kusin Palle. Mycket roliga utställning då det gick mkt bra. Men hjälp jag vill ha HUND! men just nu ingår det inte riktigt i ens liv tyvärr tar mer tid än vad man tror och eftersom jag inte har en aning vad som händer framöver så nej inte rätt. Men vill!

Nej mina vänner nu ska jag checka in skulle åkt hem tidigare men bussen kom senare in till sthlm.

Imorgon blir det träning med bästa Sofia och sedan jobb <3
Visst kan jag tycka livet känns pest men just nu ler jag åt framtiden.

många kramar

Helgen över igen...

å nu är det faktiskt slut på första dagen i april månad å jag tror inte jag gick på något skämt. Fast man vet ju aldrig.
Idag så har jag tränat (skulle slöa) men blev träning ändå och inte mig emot. 30 minuter på gå bandet.

Ute snöar det fortfarande. SUCK säger jag bara trodde det skulle bli vår men den kommer den med... men så mycket snö som kommer ner. Blev extra jobb ikväll också.

Igår var vi hos en kompis och först såg Leksand - Djurgården (då Leksand slog ut Djurgården ur elitserien) men jag vet inte vad som har hänt för jag sitter bakom kudden när det börjar bli för spännande fast igår kunde jag sitta nästan still i soffan i alla fall! Men tack för vinsten Leksand. Hoppet för att se er uppe i elitserien nästa år lever fortfarande och jag är lika glad för det :) På tisdag ska man få se ändå live matchen i denna kvalserie Timrå - Leksand. Många minnen man har sedan tidgare hockey resor till Timrå. Men som sagt ska ner och kolla på den matchen.
Efter hockeyn så spelade vi kort.... jag fick fyra ess på handen vid given! SÅ DET SÅ! Tack M för den blandningen!

Kände mig faktiskt extra stolt idag när jag gick till jobbet och fick ha min namnskylt som står undersköterska på -  tänk vad vissa saker kan kännas så mycket bättre. Gör precis samma sak men all slit har lönat sig! Åter igen tack för alla underbara sms, hälsningar på fb och kramar! Ni är underbara mina vänner, nära och kära <3

Nu ska jag gå och sova... har gått genom schemat inför sommaren. Grunden ser bra ut och jag kan ju göra ngt under sommaren i alla fall!

Imorgon blir det träning - fika med Sofia en veckas upphåll är för långt tid :( - jobba kväll sedan kanske dagen bjuder på någon mer överraskning det visar sig! <3

många många kramar till er och sov gott!

Jackan satt inte så bra i höstas ;)

Träning ger resultat och jackan sitter bättre och jag MÅR bättre samt mer träning kommer det bli <3