vilken dag egentligen!

sitter här och har fixat det sista i packningen inför imorgon..
skönt att det blir av nu.. M:s tand är utdragen och vi kanske får sova de timmar som behövs i natt för att orka hela helgen.
Imorrn blir det först härnösand å hämta Isabell sedan till Ikea för att åka nga kilometer till Sundsvall och säga hejdå till Fantomen.. (kattunge) Du kommer dock bli saknad... du har varit en liten av en favo från första början .... men men..
sedan till dalarna..och till Insjön och sjunga för fyra åringen :D Älskade A!!!

nu blir det en härlig sömn så hinner jag kanske skriva ett par rader imorrn bitti.

Älskar dig <3

//Susanne

p.s nu väntar jag på ett sms som säger vi ses om nga minuter :) du minns eller hur? d.s

nöjd :D

Idag kl. 11 så fixade jag träningskortet!! Nu är jag nöjd att jag har kommit så långt...
nu ska jag mest bevisa för mig själv att jag kan och tycker det är kul!! :D
Ser framemot alla dagar tillsammans där ju....

Fika med Emma var mysigt..
nu ska jag å M öppna post från USA!

//Susanne


Börja få lite ångest!

Tittade ut efter M gick i morse och fick lite ångest! Redan Höst!! Visst är det fint och mysigt när hösten kommer och allt blir till vardag igen... men att inte kunna gå utan jacka (utan bli sjuk) att inte kunna sitta på en uteservering med min kaffé late, att inte kunna leka ut med barnen när man kommer till Leksand... då märks hösten är här ... och det blir inte det samma igen.... fast man vet ju det här i sverige än så länge blir det vår, sommar, höst och vinter det är ju bara gilla läget och inte se att det positiva snart blir det jul å febuari, mars, april så är det våren dags igen.
Men men....

Ska snart åka iväg till Anna... det står mycket på vårat schema idag! Ska bli trevligt att fika med Emma och framför allt bara softa nga timmar till idag!

Blev bara en suck när jag slog på tv:en i morse och de började prata om Lejonborg sitter kvar i regeringen. Ärligt talat jag hade inte förväntat mig att hans skulle avgå... å den ny skolministern major Björklund bara han kan ge mig ångest genom att se på, höra på och framför allt läsa vad han vill göra med skolan!!

ha en bra dag!

//Susanne

Dags igen :)

Har verkligen längtat till att jag skriver blogg... har inte haft orken och tiden till att skriva.
Sitter hos M och hör honom skratta ifrån tv-soffan visst någon sjuk film :) själv har man gjort sin plikt och betalat
räkningar idag! FY sjutton säger jag bara!! Vill ha mina pengar kvar ett tag till...

Mycket har hänt sedan sist. SSU Kongressen har man lagt sig bakom än vad det nu innebär med det nya.
Jobbat en vecka och förra vecka hade jag semester liksom denna :)

Bröllopet jag var på den 11 aug var jätte fint men nu kommer det jag har sett framemot ett helt år denna vecka :) Rättare sagt på söndag! Ska bli underbart att åka ner och träffa alla och framför allt se brorsan stå där... många känslor blir det men det är något fint oxå!
Nuu är det nästa sak jag ser framemot är feb :) :)

Jag tror jag ska döpa om hela min närhet till älskade och underbara närhet. Hur många ggr man ger upp hoppet på allt och någon bara finns där! Som helgen då E, I och D var här på kräftkalas :) eller dagen efter var hos B på fest :) Det är härligt med vänner ....
Förra måndagen var man barnvakt till syrrans vildingar kanske man ska säga, fast underbare får man leta efter... glassen med tunnan lika så maten med Emmelie är bara nga saker man ler när man tänker efter. Å förresten A grattis på fyra års dagen jag har inte glömt bort dig. Din present ligger i M:s bil :)

Förra veckan var fullt med möten trotts semester... i tisdags härnösand och i torsdag - fredag var jag med ute på Åsterön HÄRLIGT!! MYSIGT!! Tack för jag fick vara med!!

Snart är mina semester dagar räknade och jag ska börja jobba. Men känner mig så J*la taggad av allt så ....

Nu blir det film med M och sedan en skön natt sömn och drömma om Ikea (där jag tillbringade hela dagen med Ms mamma och syster) Nu är det inte långt kvar... å ser verkligen framemot lördag...

Å vänner som L, E, S, K, B, I, A med många många fler är svåra att få jag måste vara lycklig som har fått underbara vänner!!!!!!
Tack för ni finns...

//Susanne

KONGRESSEN I ÖREBRO!

Då sitter man här på ssu kongressen här i ÖREBRO! Varit här sedan i lördags morse, byggt och jobbat och slitit. Varit en upplevelse verkligen att vara här...
I måndags kom alla ombud och röjare.
Västernorrlands delegation med världens snyggaste tröja.

Jag är med i kulturgruppen den är bäst men jag måste hjälpa till över allt.. underbart.

Idag var det förbundsordförande valet.... visst ska man accpetera läget men just nu känner jag bara att jag ville haft LAILA!! En underbar vän och någon jag kan se upp till. En stor förebild för mig.

Läs kallelarsson.blogg.se och jag tycker det är tråkigt kalle. VI (västernorrland) hade nominerat Kalle men tyvärr....
DU ÄR EN UNDERBAR VÄN!!!
Jag är så glad du är min vän...

Annars på kongressen är det att bita ihop och ånga på... Efter kongressen blir det att knyta näven och köra vidare. Jag är så revansch sugen. Ni ska bara veta hur mycket jag känner för detta.
Världen är ibland bara så orättvist! MEN jag gick en gång med i ssu för att förändra världen och förändra min omgivningen....

I helgen ska jag på Daniel och Helenas bröllop ska bli trevligt. :)

nu ska jag ge kalle en kram å sedan ska jag verkligen ge allt revansch jag har till ssu...

//Susanne