Idag tog jag ett steg till

i rätt riktning. Medans M jobbade till ca 15 och jag slutade 13 så tog jag cyklade hemåt! Jag kom 1,9 mil. Hade velat komma längre men nästa gång så. Maten fick jag inte behålla så var mer vilja jag körde på. Ikväll har jag bara varit hemma i lugnet. Det behövdes ;) jobb imorgon och sedan bort imorgon kväll <3


13 aug är en bra dag :)

ett glädjande besked att Carina och Johan har fått sin lilla prins :P Grattis till er och till tjejerna! ser verkligen framåt att träffa den lilla goa killen :)

Dagen började med jobb, sedan sväng på La Casa Mia och sedan blev det träning på gymet och gick en promenad hem på 3 km. Så veckan kunde inte ha startat bättre. Imorgon (tisdag) kör vi på igen. Längtar faktiskt ärligt talat till utmaningen ska börja så man kan köra igång hårdare än någonsin. Förra veckan har flera idéer kommit upp och jag vet de blir av men framför allt kommer jag ha kul under tiden. Visst är det inte kul alltid men nu när jag känner det ger reslutat vill jag bara ge mer och visa mig själv framför allt att jag kan mer! :)

I helgen som var det jobb som stod på tapeten. Liksom hela förra veckan jobbade flest kvällar men hann ju med både träning och vara social så jag tycker jag gjorde det bra. I lördags blev det en sväng hem till en kompis, hann till och med gå ut en sväng. Riktigt trevligt som alltid! TACK! Glöm aldrig ögonen är själen spegel bild!

Sköt om er vänner blir längre nästa gång jag lovar... :)

kramar

å att få veta att man lyckas

med sin träning och alla beröm att man ska fortsätta jobba på och man är en glädjespridare gör att jag vill och framför allt får mer energi att vilja komma ännu framåt mot mina mål och drömmar och jag vet att jag kan. Tack för ni finns där och tack även till de som inte känner mig och säger till att det märks och det syns. Det ger en energi kickar om ngt!

kramar mina vänner!

Torsdagens uppföljning på gymet, helgens bravader och dagens träning <3

Vilken ända ska jag börja med? :) Tv:en är full gång med os just nu är det friidrott på tven men tänkte skriva ett blogg inlägg när orken och tiden finns.

I torsdagen den 2 aug på em hade jag uppföljning på gymet. Har inte haft det sedan juni. Så mest var jag nervös på om ngt hade hänt på den tiden. Visst känner jag att saker och ting har hänt men kanske känner fel vad vet jag. Fel det hade jag då inte. Utan det verkligen visade på både vågen och måttbandet! Härlig känsla! Reslutatet är bra men nu är nya mål uppsatta för mig själv och jag ska dit :) (sitter och kollar upp lite annan träning oxå... testa något nytt kanske inte för jag ska sluta på curves men ngt som kompliterar vore ju trevligt)

Å så helgens bravader :) Utgång med underbara Emma och Sofia. Först middag på La Casa Mia sedan blev det utgång på Public och Merry can. På Merry can fick vi med oss Amanda. Men underbara vänner man har. Så skoj det är mkt skratt, fniss och lite tårar för det är väl det man har vänner till att kunna ha roligt, allvarlig ihop men ändå njuta av livet. Sedan känns det så härligt att ha funnit vänner här som man kan ha så himlans skoj med. För så är det i livet man behöver alla olika typer av människor i sitt liv som ger en energi för livet ska funka. <3 Men återigen tack för en super lördag.
I söndags var jag seg och jobbade kväll men när jag väl var där gick det bra :)

Idag var jag ledig riktigt skönt. Underbart väder, så blev det kaffe med Sofia, cyckling till gymet och mat på La Casa Mia och sedan en latte på Public. Å nu nga timmar senare sitter jag här med datorn i knät och skriver blogg inlägg.

Micke är ledig ikväll riktigt trevligt att få han hemma lite. För jobbar inte han så jobbar jag. Konstigt det där egentligen men just nu är det så. Resten av jobb dagarna är det bara lördag jag inte jobbar kväll sedan är det antingen delad tur eller kvällstur och han jobbar på La Casa Mia. Men men vi får väl se vad som händer i höst med jobb för mig.
Ha en underbar måndags kväll :)

Imorgon blir det att gå till gymet, sedan hämta bilen, lunch på stan kanske å sedan jobba kväll! <3

puss på er kära underbara läsare! <3