ännu en viktig dag i mitt liv...

så kan rubriken stämma bra och det är sant. Hade en viktig träff idag och det gick jätte bra. Över förväntat. Så nu är det dags att ta det vidare. Jag ska visa jag kan för mig själv. Upp till bevis :) Tillbaka i januari. Jag kan, jag vill! Två saker ska hand i hand gå så löser detta sig jätte bra :) FOCUS!

Hade ett telefonsamtal idag med en när vän och blev väldigt sorgsen i själen efter det. Men är väl saningen och bara jobba vidare på det.... eller hur? Kanske man måste veta hur man går vidare med det. Svårt att säga att ligger bara där eller där. Men jag måste jag måste jag vet vad jag ska göra. Bäst att ta tag i problemet nu.

Sitter här och försöker plugga samtidigt spelar jag julmusik... men har tankarna någon annanstans å sitter och sjunger med så nu blir det att diska i stället!

ha en bra onsdag!

kramar min vänner

när man minst vill ha det så får man det....

jaha. Skulle idag varit iväg på ett möte klockan 10.00 men mitt huvud ville något annat, mådde som jag hade varit ute och festat så inte vet jag vad det var i julmusten igår vid julbordet. ska ringa dit imorgon då efter jag har varit till vårdcentralen.

Igår var M och lämnade min dator i Domsjö. Hoppas han kan fixa det i alla fall så jag får mina bilder och dokument. Vore kanon!!!! Min svärmor lånade ut en av sina datorer vilket är bra så jag kan fixa skolan ändå. Å M försökte ordna så den går snabbare. Tack!

Var till Ikea igår en sväng med Sofia. Får så mycket insperation hur man vill möblera.... skulle man jobba där skulle man vilja göra om ofta så är det ... insperationen flödar.

Ja det var för denna gång... men hoppas jag skriver snart igen.

kramar min vänner

Nu händer det grejer

I fredags fick jag slutbetyget i omvårdnad. Nu kör man på med nästa kurs ;) bara borra ner och kör på!

Träningen går framåt! Möte med vårdcentralen på onsdag. Imorgon blir det ett annat viktigt möte!!

Fullt upp förra veckan var det jobb å en sväng till Sthlm. Snart är man inte längre med i styrelsen för UH då går jag vidare inte för jag tycker det är kul utan det är dags men innan det så kör jag vidare med UH och det ska vända!!!

I fredags var det hockey och Fia med knuff här hemma. Tack M och B för den trevliga kvällen. Vem som vann Fia ja det ni! ;) I lördags blev det mycket trevlig utgång "rocks of the docks" på arenan. Ja var mycket trevligt. Saker kan ju varit bättre menmen. Saker och ting har ju en mening men just nu svårt att se.

Helgen jobbade jag ;) så är det klart hur jag jobbar under jul och nyår. Känns bara bra för tillfället ;)

Nu ska jag ut på äventyr. Jo min dator kraschade ifredags fy fan. Så snälla jag hoppas ngn kan trolla, får jag hoppas.


Jobb idag - å svar på slutprovet

idag så jobbade jag liksom igår kväll. Lika roligt fast klart man kan tycka det är jobbigt men samtidigt trivs jag jätte bra. Vet jag "tjattar" om det men det är sant.

Veckan går så fort jösses säger jag bara. Måndagen och tisdag bara försvann liksom går dagen då jag jobbade kväll. Å så idag kan jag då säga redan kväll å nu är det canal + här hemma som gäller. Det är visst ett hockeylag från staden man bor i som spelar och då måste man se. Tycker det är kul med hockey också. Leksand är ju mitt lag :)

Så fick jag svar på slutprovet i omvårdnad idag känns kanon bra detta!! Väntar nu på slutbetyget i kursen. Har redan börjat med min andra kurs. Nedräkningen har börjat inför jag har gjort klart allt. Känns himmlans skönt.

Ska nu ta och se lite hockey och sedan plugga lite.

Ha en riktigt underbar kväll mina vänner.

kramar till er

Arlanda

Helgen över så sitter jag här och väntar på Arlanda. Flyget är försenat - inte mkt men ändå ;)

Gårdagen på förbundsmötet var bra och trevligt. Mycket gicks genom liksom idag. Gårdags kvällen var middag och samkväm där jag lärde känna nya personer. Ritva - bra och kul samtal. Tack!

Idag var diskussionerna mest om var som händer ute i landet och andra väldigt matnyttigt.

I veckan blir det plugg plugg å plugg!


Gårdagen på utbildning, å fredags mys

Gårdagen blev en riktig bra dag liksom resten av veckan som har gått. Jag var på utbildning på LSU om sociala medier. Roligaste och bästa var Eric som höll i den dagen och att man får träffa alla nya människor och man blir berikad. Dagen fick mig att fundera mycket hur jag använder sociala medier.
Somliga fick mig att börja twittra igen så nu är jag åter där @leksnadssmurf bara följa :)

Lite roligt var det dock igår min mamma var i Stockholm på utbildning - jag ringer när jag sitter på bussen in från Arlanda och frågar var i sthlm hon är. Hon svarade vart hon var. Jag och hon var en gata i från varandra. Ja livet är underligt så efter utbildningen gick jag ner dit och möte henne sedan blev det smurf jakt i sthlm för att hitta små smurfar till min brors dotter. Vi fann till slut men då letade vi också kan jag säga.
Blev en riktig fredags mys hemma hos min bror och hans familj! Gäller passa på när man är här :)

Nu sitter jag på Nova Park snart ska HRF förbundsmöte börja. Riktigt skoj ska det bli.

Ha en bra dag!

Kramar

Inte mycket sömn för att hinna med

att åka iväg. Blev vara upp länge igår för att göra undan saker. Hann inte helt klart så jag fixade sista imorse. Vet nu att det går det med ;)

Är i helgen i Sthlm på diverse aktiviter nu idag blir det utbildning på LSU och imorgon till söndag HRF förbundsmöte. Blir en bra helg hoppas jag ;)

Hösten är vacker men nu vill jag ha snö så det blir ljusare om kvällarna!

Inget är som väntas tider ... Å mycket hinns med när man åker buss ;)

Kram på er


sista uppgiften inlämnad

på omvårdnad är nu inskickad och tack å lov för det. Nu är det bara läsa och plugga inför slutprovet som jag har snart. Sedan börjar geratriken direkt :) Nu är det en plan tills jag ska vara klar. Å jag ser målet dit jag ska bara greja det men det är mycket på gång.

Har sökt nga jobb idag så får se vart det blir. Spännande med många trådar på en gång. På något sätt löser sig allt :)

Idag blev det en sväng på stan med Sofia och jag är så glad att fick den pausen. Tack och lov för hon finns och ser till att jag får ngt annat att tänka på ibland!!

Jag är rädd för vad som kommer bakom nästa hörn tänk om det inte går men det måste det.... jag hoppas och vill verkligen tro det ska gå eller det kommer gå!

Imorgon blir det att åka iväg över helgen kommer tillbaka på söndag kväll. Blir att vara med HRF:are i helgen och diskutera och ha trevligt. Blir lika glad varje gång man träffar dem. 

Dags att lyssna igen på lite musik sedan göra klart för att sängen.... många timmar kvar! Men jag är nöjd jag har skickat in uppgift 5 som sagt (lite måste jag få skryta) som belöning har jag köpt en ny mösa först på Team sportia och sedan beställde jag en annan på nätet. M får väl ta den jag köpte i affären :)

puss på er mina vänner

Min nya favorit låt

The Train av Gotthard

Looking out the window and seeing my life go by
Many times I feel the joys, some others where I cry
What’s my destination, I still don’t know
The train of life just takes me down, to where the four winds blow
But I’m not alone; everyone is going to meet its destiny
Sometimes it’s tough don’t you feel the same
But I won’t ever miss that train
Green the hills, the sky so blue, pictures of those eyes
We have many projects and she’d become my life
The things have changed, waving hands good bye
You can’t alter destiny, not even if you try
We’re not alone
Everyone is searching for his gravity
Sometimes it’s tough don’t you feel the same
We won’t ever miss that train
Do we?
Passing through stations I’ve never seen before
And I’ll never see them again
Reach out my hands for new things to come
Over and over and over again
But I won’t ever miss that train
Still looking out the window and seeing my life go by
Many times I feel the joys, some others where I cry
What destination, ha, now I know
But the train of life just brings me down to where the four winds blow
But I’m not alone; everyone is going to meet its destiny
Sometimes it’s tough don’t you feel the same
But I won’t ever miss that train
I won’t ever miss that train

Den är så sant - var för nga veckor sedan jag skrev om mitt liv som ett tåg och hur jag såg på det.
28 september var det till och med.  Låten har jag lyssnat på flera gånger och den är helt klart min nya favorit. Gotthard :)

sitter här och ska försöka plugga klart, fixa UHs saker och sedan hinna allt annat som ska göra. Hmm går ihop tja idag ska det vara klart.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Kramar

Allhelgona

helgen har bestått av att jobba. Härligt! Tack för ihelgen. Lika roligt varje gång att jobba men inland mår man extra bra att få vara på jobbet ;)

Det är helgen man ska hedra de som inte längre finns oss här bland oss. Fast jag saknar dem alla lika mkt oavsett dag, natt eller helg. Vissa dagar saknar jag pappa mer, eller morfar eller farfar eller vem annars som jag saknar. Igår kväll när M jobbade tände jag ljus å tänkte på allt möjligt men tände ljus för även alla de underbara människor jag har runt omkring mig men även får de alla jag saknar. Man glömmer bort ibland att leva å njuta att livet är här.

När programmet så mycket bättre var på tven igår var det Eva Dahlgrens tur. Känslorna kom över mig å jag bara log. Vissa låtar säger jag bara är och för blir bra minnen.

Men det är som Ulf Lundells låt "ta mig till havet" spelades i bilen på väg till släkten i Lysekil. När vi åkte hem spelades Rankarna och "Peta in en pinne i brasan" två låtar som verkligen förknippas med glädje.

Nu ska jag sova.

Plugg å linskontroll imorgon ;)

Kramar till er


livet består av att plugga ...

nja riktigt så illa är det väl inte men idag kändes det som det i alla fall. Håller på att plugga till slutprovet och inlämningsuppgift nummer 5 och sista på omvårdnad.

Fick fin besök här hemma idag. Mycket mysigt! TACK!

Nu väntar jag på att M ska komma hem, segt som få... så när jag satt här och tänkte och det snurrade på tankarna, dampt det ner ett sms från min underbara systerson H, han kan göra en så glad.
Saknar er jätte mycket!
Nu blir det lite tv och sedan plugga vidare....


kramar