Helgen gick alldeles för fort...

Idag eller ideligen hade jag velat stanna tiden 1 och 2 ggr. Redan på väg till övik igen och det är med blandade känslor. Hade gärna hunnit med och träffat hästen, fika med Matilda, träffat faster och farbror. Umgåtts mer med andra som inte blev så mkt av. Tränat med mera. Nu blev det som det blev och glad är jag för det men ses snart igen ;)

Så hem och boka nästa hemresa och ha nedräkning :) ny mål uppsatta så nu kör vi.

Kramar till er!


På tåget hem till Metargården

Sitter på tåget hem till Dalarna. Helt sjukt att jag har bott i Västernorrland nu i april i sju år. Sju år! Jösses vad tiden bara flyger iväg. Bott i övik i fem år <3 fast det är först nu jag har hittat rätt med vänner, jobb och fritiden. Jag storm trivs på jobbet fast det är väl klart alla jobbar är inte dans på rosor varje dag men jag skulle aldrig åka dit om jag inte trivdes med de jag jobbar med! Tack för ni finns! Jag kan ibland känna att jag inte räcker till både i jobbet och privat men det är just då det är skönt att ha en axel att stötta sig emot. Klart som korkspad att man kan tycka det är skit på jobbet men de är få ggr som jag känner att jag inte lär mig ngt nytt och har skoj. På det sista året har jag utvecklats som människa och det är av många själ men mest är det för jag vill och vågar ta emot ris och ros å att jag tycker det ären utmaning att se saker åt alla håll, men oxå för jag får chansen att lära känna dessa människor på Björkhem.

Sedan alla dessa underbara personer som jag har fått lära känna genom åren är sjukt å dessa fina vänner som jag är så glad att jag har i mitt liv. Att små ord och händelse kan förändra ens liv. Att ett ja till en fika/lunch å så fann man ens själsfrände :) utan att nämna nga namn ni vet vilka ni är! Å många ggr önskar jag att tiden fanns umgås mer. Skede, Bredbyn, "landet" är tre platser som har blivit hem för mig när livet har/är berg och dalbana. Där kan jag åter igen finna lugnet. Å så på det igen.

Sedan har vi träningen som har blivit en stor del åter igen! Zumba zumba... Curves!

Tillsist har vi den person som jag lever med, som är anledning till jag är kvar i övik. Visst alla har sina dalar men jag vet att han har det största hjärta som finns. Allt Micke gör och har gjort värmer så mkt. Överraskningens resan till London. Det säger mkt det! Micke <3

Jag måste skriva om vännerna som inte bor i övik. Ni betyder så mkt.

Nu har tåget kommit fram till S-vall :) känns ju bra....

Tills vi hörs igen, många kramar


Länge sedan sist...

det har hänt mkt sedan sist. Egentligen vet jag inte varför jag inte har skrivit på så länge! Jag har tänkt skriva både årskrönika och andra saker! Men nu kör vi igen.
2012 avslutades bra med jobb och annat. Tyvärr blev det inget julfirande i Dalarna för vädrets makter var inte på våran sida men hur som helst så var vi ner då i januari dock lite kortare. Ska ner på torsdag igen bara jag denna gång. Ska bli riktigt nice att få träffa syster m familjen och mamma känns som en evighet sedan jag träffade dem.
 
Sitter i våran nya lägenhet. Har flyttat från Gullänget in till stan. Känns så himla bra. Inte för det är långt in till stan (3km) men när Micke jobbar här så mkt och jag är här mer eller mindre lika mkt så känns det som kanon bra att flytta hit in. Just nu är lägenheten ett enda kaos innan man har fått ordning på vad sakerna ska ha sin plats. Men känns som är på god väg. Imorgon kör vi lite till så jag kan känna att jag kan åka hem i lugn och ro.
 
I januari rättare 18 - 20 januari så hade Micke ordnat en överraskningsresa till mig. Resan gick till London! Jösses vad jag älskar denna stad! Tack åter igen Micke och jag kommer tillbaka var så säkert :) Helt underbart å älskar verkligen att vara där! <3 Var absolut en av det bästa julklappar man kan få, å de vänner som visste vart jag skulle är jag fortfarande grymt impad över att de höll tyst. Men tack för den överraskningen det betyder så otroligt mkt!
 
Sitter här i soffan och tittar ut det snöar grymt mkt ute!
 
Imorgon eller senare idag blir det zumba på curves och sedan blir det som sagt packa upp, försöka hinna röja förrådet sedan blir det jobb.
 
Slutet på 2012 och början av detta år jobbat på som vanligt men trivs jätte bra på jobbet. Har helt underbara arbetskollegor! Tack för ni finns!!!
 
Hur går det med träningen? Nu är jag inne i en period igen som går bra. Tränar zumba mån, ons, sön sedan gymet försöker jag träna 3 ggr och gärna då zumba där med om det passar! Vikten står stil just nu men tålamod och jag ska skynda långsamt jag ska leva så här oxå! :)
 
Tack för sällskapet Amanda och Sofia i kväll! Tack för ni finns!!!
 
Nej nu vet ni att jag lever å ska avsluta detta. Tack för mig denna gång så skriver jag snart igen :)