Har inte skrivit sedan i fredags kväll ....

Ja... jag har inte satt mig ner och skrivit sedan i fredags kväll.
Helgen i dalarna var verkligen lyckad. Känns hur härligt som helst att i lörd...ags på dagen var man i leksand och träffade härliga människor och så fick man åka pulka med Alma i gropen! Jag hade skit skoj men jag blev ju blöt på kuppen men det gjorde då inget. Nästa gång jag kommer hem blir det då täckbyxor och åka pulka. Det är skoj å inte överskattat.
Kvällen blev i Rälta med meldoifestivalen och Molly gick vidare å tur var väl det för om "maja" hade gått vidare hade jag då aldrig mer sett melodifestivalen! Efter det blev det bastu och hur härligt som helst!!!
På söndag blev segt men innan man åkte hemåt igen så var det innebandy match i Insjön och se Hugo spela. Riktigt trevligt och man saknar det vardagliga när man inte bor närmare... Att inte kunna bara åka dit hämta busungarna och göra något riktigt skoj. De förgyller ju ens vardag så otroligt mycket.
Måndagen vilken hemsk dag det va.... men äsch tur att även såna dagar kan snabbt gå över.... Igår var ju oxå en konstig dag... men i alla fall så gick den snabbt den med. Skönt att ha någon utomstående att verkligen lyfta allt för på ngt sätt är man ju ensam om allt man går och bär på. Skönt att få prata med någon i alla fall.

Å i helgen som var då var det härligt att prata så länge om så mycket var ju länge sedan man gjorde det. Känns som det var på den gamla goda tiden :)
Idag var man på debatt om sjukhuset det var ju trevligt men det var mycket prat och få konrekta saker man kan göra. Jag tror på en stor region där alla tar sin del av ansvaret som exempel Örnsköldsvik tillhör mer UMEÅ än Sundsvall det är dels närmare och dels är det ju mest logiskt att vi gör det. Jag tror man måste lyfta frågan mer och större än vad man gör nu.

Var även och tränade idag men gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig...
Å anna det blir pölsa imorgon.

Har även tänkt på en sak, det är då viktigare att gå och rösta den 7 juni än att inte göra det alls!

Återkommer mer i bloggen i morgon.
Så åker man till Oslo den 20-22 mars :) mysigt att möta våren där...

kram och god natt.

jaha

kom precis hem från leksand.
TAck för en underbar kväll.
vi sitter och spelar plump. det går inte bra för mig.
Vi kom fram vid 00.14 igår det var ju för att vi stannade på IKEA och köpte mormors badrumsmatta. Så är det mormor är viktig i mitt liv. Förlåt!!! men jag hoppas du förstår mig att jag värdesätter mormor.....
jag tackar för jag fick träffa dig idag. jag behöver dig i mitt liv som en san vän.

nuy ska jag fortsätta med plump,.
puss på dig.

Piff och Puff

så det är nu officellt att det är Piff och Puff som kommer ha fortsatt kul i livet framöver. Nästa stora grej är ju midsommar då Puff har bjudit in Piff till Rälta :) Å Puff ser verkligen framemot det :) Å sedan är ju förhoppningsvis Almedalen för Piff och Puff :)

Nu ska jag se på nyheterna...


Onsdag å ännu en dag till ända

Jösses va veckorna går fort... jag tror jag sagt det förut och kommer säga det igen å igen för nu är det verkligen så.
Det händer mycket just nu det känns bra. Har fått iväg flera jobbansökan idag :) Känner mig duktig och nöjd med det hela. Har även kollat upp lite skolor å lite kurser i höst. Planen är följande nu plugga upp eng, läsa statsvetenskap i höst och jobba utöver det samtidigt. Och att ht 2010 börja plugga till min stora dröm :) den tids perioden känns som en bra period.
Idag har jag verkligen varit duktig och det känns så kan beta av flera saker på att göra listan. Men flera är kvar att göra.

Imorgon åker man ner över igen. Mycket som ska hinnas med när man är där nere å det känns ju helt kul. Ser verkligen framemot att åka "hem" igen. Fast jag hade gärna varit med på dåken å gett Emma ett tack tal för det hon har gjort med SSU västernorrland. Hon har verkligen gjort mycket för orginastiionen . Det är inte lätt att jobba i motvind och har funnits vissa personer som har jobbat emot henne. Men hon har bevisat alla att hon kunde reda upp stormen och varför allt gjort det j*ligt bra. Men hon har inte varit ensam. Mycket har jag att tacka henne. Å jag har verkligen saknat dem ... saknat att jobba med dem. Men nu är livet gott vidare.

Igår var jag i Sollefteå på möte ang europaparlamentets valet som kommer ske den 7 juni. Glöm inte att rö(s)ta rätt och (s). 'vi ska ha möte vi valledare som är för LO Ångermanland på torsdag. Bra för då hinner jag träna på e.m :)

Det som slår mig när jag hör diskussionen om sjukhuset i Örnsköldsvik att många inte skiljer på vad en politiker gör och vad en tjänsteman gör. Många tror att politiker är personer som gör allt. De har ju anställda runt omkring sig, men fortfarande sitter man som politiker inte och lägger alla förslag utan tar och läser genom förslag och utan det har man anställda som kan hjälpa till och göra altlså att göra förslagen...... (lite samhällskunskap på kuppen oxå) Å detta som ligger nu är enbart ett förslag och det tycker jag är ett förslag. Alla måste vara med och spara men frågan är om det verkligen rätt att Örnsköldsvik sjukhus ska spara så mycket om man inte ska dela upp det mellan sjukhusen. Sedan är det intressant att så mycket folk är så intresserad att ha sjukhuset som det är idag. Jag hoppas och vill tro att man är fortfarande intresserad när det kommer till valet i dels juni och dels kyrkovalet i september men det stora valet nästa år :) Å för sjutton glöm nu inte bort vad borgarna har gjort med våran försäkring såsom a-kassan till sjukförsäkringen!!! Jag kommer påmina er alla vad så säker.

Vad man än läser för tidningar så står det om vikten dit och vikten datt. Gå ner 5 kg på två veckor etc etc. Man kan inte undgå att varje dag sänds det minst ett program om hur man lagar bäst mat, även olika hälsoteman. Om man mår dåligt man behöver inte må dåligt för att detta ska stå upp i halsen med all denna information. Jag har alltid varit lite x-tra mullig som man kan kalla det. Jag har alltid kämpat för att gå ner dessa x-tra kilon så jag känner mig nöjd med mig själv. Men det hjälper sjutton inte till att man läser om alla metoder. Är man då lite svag så provar man allt. Jag tror man måste ha en sund syn på sitt liv och una sig saker men samtidigt försöka röra på sig. Det är inte lätt med alla fällor jag har lätt att hamna i eller alla ord som poppar upp i min skalle att nu fixar jag inte det igen. Men nu är det så jag tror om man har inställning att man fixar det så gör man det. Så tror jag på min egen vilja kommer bevisa att jag har rätt. Så har jag ju ett mål att gå hem så det så... men hur som helst jag tycker det inte är varken lätt eller rätt att må bra. Steget att må bra har närmare sig med stora och små steg. Å tack till er alla som tror på mig och peppar mig. Jag kan snart flyga... jag kan jag kan.....


Nu ska jag gå och sova.

Helgen jobbade man på folkets park. Dansmaran... egentligen är det ganska coolt att så mycket människor kommer dit i två dagar och dansar från 19-03 i ett stopp. På fredagen satt jag i korven och hade trevligt som vanligt. I lördags var jag lite var stans :) Hade en trevlig och kul helg! Blev uppbjuden av samma kille tre ggr men tyvärr jag jobbade ;)
Skoj att träffa Fredrik från norrbotten igen lite paff jag blev att han var där... ja alla dras till ö-vik när det är dansmaran.
I söndags (igår var man sliten) men gick i manifestationen för sjukhuset här i ö-vik Var maffigt att se så många gått ut och sa sin sak. (kommer längre funderingar här på bloggen) Sedan gick jag hela san fransisco backen! Stolt. Tänkte jag skulle göra om samma sak på torsdag efter jag tränat och innan vi åker och efter jag har fikat med Emma :)

Idag skulle varit i stan och tränat men eftersom det var såååååååååååå kallt så hoppade jag över att åka in och jag var hemma och fixade ett par saker.
Imorgon blir det sollefteå på ett möte med LO och hoppas jag hinner träna efteråt och få se om jag har lust att gå på hockey imorgon annars blir det att vara social..... :)

Nu måste jag sova.. borde sovit för länge sedan men har inte kunnat sova... :(
nattinatti


Utmanade på mailen

Kedjebrev i all ära men lite charmig är de dock när man får samma sak tre ggr på samma dag så jag svarar här. SÅ kan ni ju läsa detta om ni känner för eller hoppa om ni inte känner för det å så får alla andra läsa som inte skulle få ett mail av mig....

Jag har blivit utmanad.

1. Tre namn jag lyssnar till:
Susanne, Gärtner, Sussie (av parken personal)

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag gör saker som jag aldrig vågat göra tidigare allt oftare

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag inte tror att jag klarar av det jag faktiskt klarar av

4. Detta är jag rädd för:
Vara otillräcklig, ensamheten samt tystnaden

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Glädje, energi och kaffe

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
oj... jag tror faktiskt livet är en enda står utmaning :)

7. Detta tycker jag om att göra:
Umgås med min familj (mina syskonbarn), umgås med nära och kära, träna.

8. Detta vill jag göra just nu:
Jobba och så vill jag KRAMAS!!!

9. Bästa känslan:
När jag har klarat av ngt jag inte trodde jag skulle klara av och så självklart pirret när jag ser på M varje morgonen

10. Värsta känslan:
Oro, ångest, skuldkänslor, inte räcka till

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Ärlighet, humoristiskt, generös, envishet, engagerande,

12. Är jag kär just nu?
Absolut

13. Jag vill gifta mig...
den dagen har jag redan gjort som var det bästa man kunde tänka komma på just som jag hade i min dröm... dock fattas två viktiga personer där men jag vet de var med ändå på sitt eget lilla viss.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Resa, klara vasaloppet, nå mitt drömyrke

15. Min käraste ägodel:
Har många....

16. Något jag vill ha i present:
en upplevelse tillsammans med ngn

17. Detta har jag på mig just nu:
svarta byxor, skjorta, UH-tröja,

18. Favoritkläder:
svarta byxor och en snygg topp

19. Favoritdjur:
Hund :)

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Så gott som allt funkar

21. Favoritlåtar just nu:
Ska jag välja en?
Då blir det: Det vackraste med Cecilia W

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast- Smhällkunskapen och Religion
Tråkigast- på gymnasiet var det nog FILOSOFI!

23. Stjärntecken:
Kräfta

24. En bok jag älskar:
En fjärils öga av Mohammed Ali

25. En film jag älskar:
Hehe jag och film titlar... :) En film jag kan se om och om igen är sound of music


26. Tv-program jag gillar:
CSI, Efterlyst, Lyxfällan, Mästarna mästare, Veronica Mars

27. Favoritdoft:
En sommardag

28. Detta äter jag gärna:
Skånsk potatis.
Pölsa.
Min brors och mammas spagetti och köttfärsås
En god köttbit

29. Dricker helst:
Vatten och kaffe

30. Favoritgodis:
Lakritis

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
oj... många ställen men just nu vill jag åka till NY!

32. Färg på mina ögon:
Blå

33. Min längd:
166

34. Jag tror på:
Godhet

35. Jag spelar:
Alltflöjt :)

36. Person jag beundrar:
Min bror, min syster, mamma, mormor, Emma, Sanna, Olof Palme, Anna Lindh

37. Så här bor jag:
4:a i Gideå 3 mil utanför Örnsköldsvik

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
haha inga längre... vattnar varje vecka då lever de...

39. Det här tänder mig:
ögon... :)

40. Det här gör mig avtänd:
ovårdad, smutsig..

41. Favoritfärg:
Blå och röd

42. Favoritcitat:
Just nu är det: "det finns bara möjligheter"

43. En hemlighet jag vet:
hehe då är det ju ingen hemlis

44. Bästa present jag fått:
Oj, jag har inte typ ragnordnat presenter.... men ngt personligt är alltid bäst

45. Senast köpta skiva:
ja säg det....

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Ansiktet

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
det är dock min ensak

48. Udda förmåga/egenskap:
haha det märks när man umgås med mig.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
hund

50. Vad lyssnar du på just nu?
ljud här ... finns nog bara knappljudet från tagentbordet....

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Varit i sthlm på möte

52. Var är dina föräldrar födda?
Mamma i Farsta och Pappa i Rönnäs

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
så jag kan se filmer

54. Vilken är din favoritrestaurang?
har ingen speciell längre

55. När badade du i en pool senast?
minns inte...

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
ja nga stycken

57. Hur många barn vill du ha?
3

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
där jag inte hör vad de sjunger...

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Självklart!

60. Vad har du för TV-kanaler?
alldeles för många

61. Har du åkt moped någon gång?
ja absolut

62. Har du busringt någon gång?
ja... eniro... :)

63. Har du fått felparkeringsböter?
ja tyvärr

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
nej...

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Malta

66. Har du en egen trädgård?
nej det är det inte

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
nasse i nalle puh

68. Kan du alla orden i nationalsången?
de två första verserna....

69. Badkar eller duschkabin?
dusch

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
minns inte

71. Favoritpizza?
har ingen favo

72. Chips eller popcorn?
Popcorn

73. Vilken färg på läppstift använder du?
Läppglans

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
nej... å vem gör det?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nej

76. Apelsin- eller äppeljuice?
äppeljucie känner man mig ska jag inte dricka apelsin!

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Det var Emma, vi åt sallad

78. Favoritchoklad?
Mörk choklad

79. När röstade du senast?
Valet 2006

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
i sommras

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
ja...

82. Är du bra på matlagning?
det blir bättre och bättre för varje gång

83. Klarar du att tanka själv?
JA absolut

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nix

85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
nej....

87. Vad var det senaste du handlade?
glass

88. Har du kräkts offentligt?
Ja, tyvärr

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
sanna kärleken har jag redan så jag säger mång miljardär nu oxå...

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
ja

91. Har du ringt något betalnummer?
ja...

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja, absolut!

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
svärmor hon jobbar där

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
ja det hade jag.

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
jag pratar in om vem jag är... :)

96. Vad har du i din väska?
dator, papper, plånbok, kalender, nycklar m.m

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
vattenflaska brevid sängen...

98. Vad är du tacksam för idag?
att jag kom hem...

99. Var hittade du den här listan?
på min mail...

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
ngn kan ju göra det skulle ju vara kul....


Arlanda

Så skulle jag då ha uppdaterat i tisdags kväll men orken försvann och jag glömde helt bort det.
Sorry. I fredags (förra fredagen) en vecka sedan imorgon hade vi p-fest på parken. Jag körde då jag skulle
upp jätte tidigt och åka till sthlm. Det var trevligt men jag var helt slut på lördags morgonen när jag klev upp å kallt
var det som en tok. Men men jag kom upp i alla fall.
Helgen som var det alltså Sthlm som gällde :)

Igår tränade jag. Körde jag ett intensiv pass skönt efter varit sjuk är det skönt att köra igenom så man vet vad man går för.
Jag tänker göra lika imorgon med. Sedan blir det parken imorgon och på lördag då det är dansmaran. KUL!!!
Tiden går fort saker och ting händer hela tiden. Nya saker kommer upp i tankarna andra saker försvinner.
Drömmar håller på bli san. Men det bästa av allt jag har vänner/familj som stöttar mig för det jag gör.
Visst jag kanske inte gör alltid saker och ting perfekt jämnt. Men vem är perfekt och vem gör allt perfekt.
Om ni vill fråga mig om ngt så är det bara att fråga var aldrig rädd om att fråga ibland kanske jag inte svarar för och ibland svarar jag. Jag kan bli förvånad hur man kan hela tiden fundera hur jag menade i den och den sitautionen.

Idag fick jag ett sms från en kompis där det stod "planera aldrig iförväg att säga nej" det tåls att tänka på ... å som alltid Emma säger man ska vara positiv till allt det brukar lösa sig för det mesta.


Idag har jag varit i sthlm på HRF förbundsmöte, var ritkigt trevligt och lärorikt men framför allt var det intresant att diskutera hörselvården och hälsa och sjukvårdslagen. Jag känner mig taggad för framtiden.


Micke han fick besikta min älskade subuaru å den gick i genom på andra försöket men den gick genom å nu e jag glad igen... Hellre går jag till tandläkaren och ligger där än att besikta bilen. Vet egentligen inte varför?!


Ingen som vill köpa en volvo V40? Micke ska sälja sin bil.. hör av er i såna fall :)


nej nu ska jag sluta och gå till gaten nummer 44 planet går 22.50 men jag orkar inte blogga mer. Det blev tråkig blogg men å andra sidan jag skriver ngt å jag är trött så ni får faktiskt ursäkta...


Å till er som inte visst det så har jag en navel :) Det får stå för dagens kommentar.


nattinatti.

imorgon blir det att träna å göra ärenden...

på lördag hoppas jag att jag får vara social och träna.

söndag träffa Johanna blir det nog och träna å så demostrationståget om jag orkar :)

måndag träna och söka jobb.

tisdag härnösand

onsdag träna och söka jobb.

torsdag träna, söka jobb åååååååååååååååå RÄLTA!!! :) Underbart!
Tisdag

Sitter hos Anna ska skriva ett längre blogg inlägg när jag kommer hem. Just nu känns det som jag bara ska säga jag lever. Var i sthlm i helgen på UH styrelsemöte och träffade familjen. Mycket trevligt saker bägge två. Inte ofta man träffar alla ungdomsrådet inte heller man träffar stort sett hela sin familj. Det behövs bägge två.
Idag har man träffat Emma och fikat med henne. Å nu är man hos Anna :)
skriver mer när jag kommer hem.

ha det så länge

Hemma i Gideå

Så nu sitter man här igen i sängen och denna gång tänker jag skriva blogg innan jag går och sover.
I lgheten är det ca 27 grader varmt inte lite värme alltså. Men M verkar tycka det är gott och skönt en annan är ju van med mammas hus på max 18 grader. Resan gick bra ända tills vi kom till sundsvall då det var försening med ca 1h så jag kom inte med 16.30 bussen som man skulle ha åkt med. Men nu i efterhand så gör det inget. Träffade en mycket trevlig tjej som jag satt och pratade med. Lite roligt är ju dock att det var Grunderbergs lillasyster (M:s kompis lillasyster) som jag bara hört talas om men inte träffat. Tack för pratstunden.

Anna skrev på sin bilddagbok om hur är en vän ska vara? vem säger att den personen ska vara just din vän? Kanske ändrar formuleringar Anna men principen Hur tycker du att din vän ska vara? Hur är man en vän?
Ja svaret tycker jag är ganska lätt lika så som man är tillsammans med någon som man vårdar det förhållande lika så ska man vårda en vänskapsförhållande. En vän är en person som man kan dela både sorg och glädje med. En vän är någon man kan lita på och ha ett stark band till. En vän är en person som kan vara sig själv med och ha ett ärligt förhållande med och om. En vän ska och bör finnas där om livet är extra tungt eller extra bra en dag. en vän behöver man inte fundera om man har utan den personen ska bara finnas där. Men man måste oxå vara lika delaktig både ge och ta.

Har funderat många ggr varför man stenhårt håller fast i vissa personer som egentligen inte bry sig i mig. Ärligt talat när fick jag ett spontan sms från de personerna? När ringde de? När kom de på besök eller när frågade de hur jag mår? Jag har sagt ifrån jag har inte hört av mig jag har visat genom att jag lyssnar men personen verkar inte förstå varför jag känner som jag känner. Borde vara mer rädd om de man har än vad den personen är.....

Kan inte sluta förundras över deltidsstämpling om max 75 dagar sedan får man inte deltids stämpla. Är det inte bättre att jobba så mycket som möjligt än bara gå hemma??? Måste bara förundras ytterligare hur man tänker.
Nu kan det inte vara långt borta från att säga hejdå till att säga ett nytt hej?! Jag hoppas verkligen att detta går vägen. Det skulle vara en såååååå underbart. Tänk vilken present några skulle få :) fortsätter att fundera vidare.

Imorgon blir det stan, först möte med Tina sedan träffa Emma och efter henne träffa Johanna. Hem till Bylla och se hockey och sedan blir det ngn gång på kvällen hem till Gideå.
Listan på att göra imorgon blir låååååång men dagen hoppas jag blir intressant. Å till det bästa av allt på torsdag tänker jag gå och träna. På fredag med :) Nu tänker jag inte vara förkyld något mer. Hessheten är kvar men jag tränar dock inte med rösten.

Så till slut måste dagens stor ros gå till mamma för att hon är just allt min mamma.
Dagens riskvast ingen...
Dagens citat: "solen går upp imorgon också" så sant.

nattinatti.


Grattis syster yster på födelsedagen-

Svartvinbärssprit är medicin.

Nu är det måndag - har varit i Rälta sedan i torsdags.
Idag skulle jag varit hos min syster på f.m men det blev inte så för jag fick inte fram ett pip när jag skulle prata med mamma i morse. Har varit en innehållsrik helg.
Fredag var det begravning för Artur. Sedan umgicks jag med mammas fritidisbarn. Vi spelade Jeparyd, det var jättte skoj :) Emmelie vann dock hela tiden. Vem är? Vad är?
Kvällen tillbringade hos Danne och Isabell. Tack för en jätte trevlig kväll! ;) Vi måste göra om det. Har saknat detta.
Gick hem och insåg då hur SVART det är när det är mörkt. Hehe tur man inte är mörkrädd dock!

Lördag upp till Leksand, köpte snygga skog :) bild kommer upp.
Var även och tog en snabb fika med mamma det blev i och för sig lunch. Köpte present till min syster som fyller på tisdag. Idag fick man äta SKÅNSK potatis. Älskar verkligen äta skånsk potatis.
Blev en tidig kväll... skönt.

Söndag dagen kunde börjat bättre men men... skönt att det inte hände mer. Sedan blev fira syster i Insjön och träffa godingarna. Va mysigt. Jag vill träffa mera... vill bo närmare.
Kvällen blev det pizza och såg beck innan ögonen gick ikors.
SÅ idag måndag skulle det som sagt vara hos syster på f.m och sedan fixa fläsklägg men jag blev hos mormor hela dagen för min röst bar inte. Men Mormor fixade medicin så jag nu har en bättre röst. Svartvinbärsbrännvin är lösning på heshet lika så att hålla sig varm om halsen. Tur man älskar att ha halsduk.

Imorgon åker jag hemåt igen till Gideå. Skönt att vara här. Vill vara här oftare. Kommer hem igen den 19 feb fast jag funderar på att åka hem tidigare den veckan. Skulle ju vara trevligt att träffa A, H och N lite mer än denna gång och även träffa syster! Man behöver vara nära sina nära och kära lite oftare.

Vad vill jag göra i mitt liv? Vad är högsta drömmen? Kul att få drömma sig bort lite.
Fortfarande inget svar från jobbet man har sökt. Tror inte det gick bra. Ska ringa imorgon. Hade verkligen hoppats. På nästa jobb då?

Till helgen blir det sthlm och uh styrelsemöte samt träffa min bror, Sanna, vendela :)

Nu har jag gjort rotmos med övervakning av mormor :)

ha det!