Å så...

grejade jag HELA tjejmilen igår söndag. Jag startade - jag kom runt och jag känner mig nöjd med tiden. Allt kan bli bättre men nu har jag grejat det.
Blev mycket känslor när jag såg min bror, Sanna och Vendela stå där... kände mig så glad över vad jag gjort.
Kanske konstigt vad vet jag men jag kände mig så glad att jag fixade det.

Men resan började egentligen långt innan.
Lördag kväll jobbade på parken, direkt efter jobbet åkte till sthlm. Somnade väl till och sov i bilen. Tack M för du körde till Gävle. Körde resten själv. I sthlm var vi tidiga men skönt.
Hämtade nummerlapp vid 9 och träffade Emma. Sedan blev det en lång jävlig väntan om jag ska vara ärlig. Men sedan kom ju tiden då man sprang.
Efter loppet blev det besök hos bror, Sanna, Vendela och njuta av vad man har gjort.

Vid 9 igår kväll drog vi hemåt igen. Tack åter igen M för du körde. Så idag har man varit trött och haft skavsår men annars ler jag mest :) Nu ska jag duscha och sedan blir det sängen... Å sova..

bilder kommer senare....

puss

På en buss ngn timme kvar ...

sitter på y-buss på väg till örnsköldsvik. Det är hoppigt och skakigt men det finns trådlöst internet så jag hinner skriva ett par rader om dagens trevligheter.
Hade uvärderingsmöte med våran kommunikatör på UH själv. Alla andra var upptagna eller p.g.a sjukdom så vi gick genom almedalen själva på f.m var trevligt och en bra sammanställning som jag är mycket nöjd över.
På e.m kom SDU och vi gick genom bra och dåligt och även framtid. Känns som vi gör allt som är tänkt kommer vi att lyckas med mycket....
Sedan blev det en middag med emma innan min tågresa började. Å nu sitter jag här i en hoppig buss.

Har många tankar i min skalle om det blir som jag har tänkt mig på fredag. Är jag beredd på att ta nästa steg eller vad händer då? Jag hoppas att det bara blir positivit. :)
Har en fundering... har en tanke. Har en vilja har en dröm. Det är bara så jag vill..... och det kommer jag nå även vad vissa har sagt... det är så bara.

Börjar bli bussjuk nu... inte bra.
många saker som händer samtidigt vet inte riktigt om allt är bra men jag hoppas det löser sig till det bästa....

skrev detta för ett par dagar sedan när jag var på väg hem från sthlm/sundsvall.

Underbart det kan vara ibland men det kan även förändras så fort!

Så är det redan måndag. Snart tisdag dock. Ska efter detta inlägg lägga mig är helt slut, fast jag vet egentligen inte varför för jag har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig....

I förra veckan så blev det många besök i stan onsdag - torsdag var jag med Carina och handlade å så umgicks jag med Johanna. Hehe vi hade lite skoj inte lite utan mycket skoj :) köpte jeans som jag till slut blev jätte nöjd med men det tog ett tag innan jag var klar och hade provat...
I fredags var det stan som gällde men även var det till Carina och Johan, hjälpte till att resa tältet och sedan busa med barnen spela spel och ha det riktigt skoj.
Lördagen bestod av att förbereda Johans 40 års fest. Festen blev långt in på morgonen men var rolig men mest var man seg... 5 gick man och la sig jag och Carina var sist i säng.... å vissade bade halv fem på morgonen idioti egentligen...

Söndagen blev lång och seg men tack för en mycket trevlig helg.......
Borde man inte tänka efter förre man gör vissa saker - tror ärligt talat inte viss person gör det eller framför allt gjorde det. Det skrämmer mig. Hur blir det sedan det får tiden utvisa men jag känner mig bara irreterad när jag tänker på. Det kan då inte bli värre eller kan det????

I måndags morse blev det resa först till Umeå för att sedan flyga därifrån. Hade möte om mätningen jag var med på i vårgårda. Kul att träffa alla igen...
Å idag skulle jag haft ett möte igen men då blev det spontant besök på kulturhuset skolans dag tillsammans med UHs kommunikatör. Lyssnade på Marie Granlund och Jan Björklund. Men konstigit att inte Lr har lärt sig att ha en bättre placering av scenen man såg inte så värst mycket vad som sas då man fick motljus sedan att man inte hade slinga... det är tråkigt men men....
Sedan blev det en trevlig stund med emma. Tack och lov att jag fick träffa dig var hur länge sedan som helst.... jag hoppas verkligen vi får en jätte rolig helg :) eller söndag skulle jag vilja säga det heter... *ler* Då är det tjejmilen... hoppas vi hinner ses ngt imorgon innan jag far hem :)

Resten av veckan blir innehållsrik, möte imorgon på UHs kansli....
torsdag hoppas på att träffa carina och sedan ev hem till Eva på ljusparty, skulle ha åkt till Östersund på möte men eftersom ett viktigt möte om min framtid kom emellan på fredag så kan jag inte det. Sedan hem till B och se på film ....

fick se ett jätte bra ordspråk i dn idag "sätt inte upp gränser för att det ser ut som det inte går, utan ta i stället reda på vilken väg du kan gå för att uppnå det du vill" Så sant...

sköt om er.
kramar

Dags igen...

när jag har suttit och skrivit mail samt andra saker har jag tänkt å åter tänkt. Tankar snurrar runt runt runt i min skalle.

Den 30 aug ska jag springa tjejmilen i sthlm. Så alla mina kära vänner jag behöver er runt banan. Jag ska runt. Jag ska bevisa för hela världen och mest för mig själv att jag KAN!! Å jag kommer komma runt och visa för mig att jag kan!!!. Sedan den tiden ska slås nästa år. Jag har ett mål jag ska bevisa.

Å den 3 september blir det jätte trevligt ;) längtar.... nu känns det bra... mycket bra!

Å tack Carina för du finns... Det betyder så jätte mycket för mig!!!

kramkram

Förlåt förlåt

Det är över 1 och halv månad sedan jag skrev nga rader på min blogg. Men betyder inte det inte har hänt något i mitt liv snarare tvärtom måste jag nästan säga. Det händer saker hela tiden. Nya människor kommer in och stannar i ens liv. Andra börjar man umgås med mindre och flera får man upp kontakten med som man inte har pratat med på år och dar. Det känns bara så himla bra.

Så nu börjar tid resan från den 9 juli som jag senast skrev i från.
Den 13 juli fick jag besök från Insjön, Rälta och Djura. Det var min mamma som kom upp med mina syskonbarn Alma och Hugo samt Matilda och Emmelie som kom hit och var här i nga dagar. Dagarna var för korta för vi hann väl egentligen ingneting som vi hade planerat men skoj och trevligt det hade vi allt. ;) Verkligen minnesvärda dagar. Jag och Johanna åkte till sundsvall och möte dem, på kvällen så "försvann" en av våra katter här hemma, var spårlös försvunnen men han hade gömt sig i skafferiet tror mest på att han inte är van att träffa barn. På tisdag morgon åkte vi till Ulvön denna vackra sagoö. Så vackert som vi har så nära oss men egentligen inte varit på. En helt underbar dag som slutade med grillning med M på kvällen. Onsdag blev en dag som vi mest slappade på och firade min och Mickes förlovningsdag och sedan fick vi besök av Bylla som fick så många smeknamn av busungarna. Torsdagen blev det ett hejdå från barnen och mamma och även Eros som nu flyttade till Dalarna. Tråkigt att de åkte hem men jag hann ju med att fira min födelsedag tillsammans med dem så det var ju nice. *hihi*

Torsdags kvällen blev det middag tillsammans med svärföräldrarna och Johanna. Helt underbar god tårta var det oxå. Tack Johanna för den eftermiddag.

Så var det redan den 17 juli och var på fest på ekvägen. Lika trevligt som vanligt. Under helgen sov vi i stan för på lördagen så var jag på ombudsträff i Härnösand (för ssu kongressen, en kongress jag senare inte åkte på) men som var trevlig och på kvällen åter på ekvägen för att ha en mycket trevlig kväll. Så var det redan slut på den helgen. Tänk att tiden går så fort.

Måndagen 20 juli körde M upp mig till Umeå får då skulle jag flytta till Gbg (en bit utanför gbg skulle jag till slut i ett samhälle som heter Vårgårda) där skulle jag vara en hel vecka tills söndagen efter. Under veckan fick jag vara med och test mäta vi ungas förbundsstäma om hur makt ter sig i olika sammahang. Veckan var jätte lärorik och jag lärde känna människor jag aldrig skulle kunna lärt känna på det visset. Även träffat personer som jag inte har träffat sedan gymnasiet men verkligen saknat ... tråkigt att det spelar roll vem man umgås med som påverkar hur man blir i deras ögon. Men det kan bara bli bättre egentligen. Veckan var lång men samtidigt kort och på söndag kvällen hämtade mamma mig i Rättivk och jag skulle nu vara i Dalarna, Leksand, Rälta i över 10 dagar. Så jag förstår om Micke saknat mig när jag väl kom hem.

I rälta var det riktigt skönt att vara och på måndagen blev det att vara i blge tillsammans med mamma. Tisdag den classic crussingen jag inte har missat många av dem. Lika kul som vanligt. Fick en hel del bilder som jag är riktigt riktigt nöjd med. Kanske ni får se nga. Onsdag träffade syster och fikade med henne :) Helt nice. Inte så ofta men hinner sånt nummera. Torsdag blev det Insjön och Leksand  Fick jätte fina blommor av Matilda och Emmelie. Tack och bock :)

På fredagen blev det Ejen (känns som ett andra hem) och hälsade på farbror och Britta. Senare blev det att se vildsvin uppe i älgberget. Så nära man var dem trotts man körde så hade man hjärtat i hals gropen när de sprang brevid bilen. Senare på kvällen blev det Sven-Ingvars och The Boppers i gropen. Jag var chafför kändes riktigt riktigt skoj trotts regnet öste ner.  På lördagen hade vi en ren slapp dag och det var kanon.
När söndagen kom skulle Micke dra hem och jag stanna nga dagar till. Tisdagen den 4 aug blev det 1 års kalas i Fors. Annie fyllde ett år på kvällen blev det att packa och onsdagen blev det hemfärd.

Väl hemma så blev det bara det bara att packa upp och sömn. Torsdagen och Fredagen blev jobb på parken att städa inför Thomas Ledin. Var mycket att städa och göra men var jätte skoj att vara tillbaka där.
På fredags kväll blev jag å micke bjudna på middag på Olearys. Jätte trevligt och tack Grundberg för du höll vad du lovade (trotts 6 månader senare) Kvällen var jätte trevlig och mycket skratt blev det tills jag fick min allergi chock och det slutade hela med ambulans och besök på aktuten. Troligtvis var det av att ngn lime/citrus frukt som jag fick i mig och jag fick andnöd. Skit jobbigt men tur att man  har en speciell vän som övertalade mig att åka in och en jätte trevlig vakt som verkligen ställde upp. En dagens ros till dig som var ordningsvakt då!!!
Jag fick medicin och vi senare en promenad för att jag skulle få bra luft. Lördagen var jag spack och jag kände helt klart av det. Men senare på kvällen gick man på Ledin med två helt underbara människor. Oj vad andra slet när jag inte jobbade utan satt och kollade. Men jag tycker rent ut sagt synd om dom när de slet så mycket för så få personer som jobbade.

Söndagen på bröllopsdagen blev det en resa till Ulvön där vi tillbringade ett dygn på. Bara jag och Micke och var helt underbart mysigt.

På måndagen blev det lunch med svärföräldrarna och sedan middag hos Johan och Carina. Blev själv kvar där då jag skulle vara barnvakt till på torsdagen. Kan säga dagarna gick för fort och hann ju ingenting. Men roliga dagar. Tack Lina och Emma.

Under tisdagen blev det besök på arbetesförmedlingen och ett inbokat besök hos min handläggare där det kom fram till min pratik ska ordnas så nu väntar jag  bara på ett samtal och hoppas på det bästa!! Jag vill verkligen. Det skulle vara så underbart skoj att få chansen. ;)

Under fredagen blev det stan med Micke och köpte på rea :) Helt underbart.  Jag å Johanna var på spa (tack för presenten) det var jätte trevligt. Så många skratt det blev å mycket flum.


På lördagen så fick vi besök, grillade, spelade kort, kubb och spel men framför allt så skrattade vi. "svenska för svenska"; vattenbrist, å många andra saker som blev konstiga ord men som sagt var en mycket mycket rolig kväll. TACK!!! Hoppas vi gör om den snart igen.

Söndagen blev det 2 års kalas för Lina. Så vi var där bra länge men lika trevligt som vanligt.

Igår måndag ja då blev att att vara hemma hela dagen, söka jobb, senare åka till stan för att vara social och se lite hockey.
så långt inlägg det blev....
men nu vet ní vad jag har gjort över en och halv månad.... dagarna går fort....

Idag så har det mest varit att fixa saker. maila, sakna och sedan inte blivt så mycket mer.
snart kommer Micke hem...
ska sluta men ha det så bra så länge så dröjer inte lika länge till nästa gång.

Å grattis igen Emma för du kom in på sophiahemmet :)

kramkram till mina trogna läsare.