Paprika och lök är nog en bra sammanfattning för helgen

KOm hem för nga timmar sedan från Sthlm. Känns skönt att helgen är avklarad  Många beslut som togs och det gick snabbt och enkelt egentligen: Fast helst hade jag varit ute och solat och njutit av värmen än att sitta in. Man måste ta tillvara på alla tillfällen att komma ut i värmen. Men i alla fall tack för en trevlig helg. Piff och Puff har nu två smeknamn till häst och flugan. Så när man umgås och ska ha smörgås måste det använda paprika och lök på smörgåsen så enkelt är det.
Tur man har ett sinne för att skratta och ha skoj jag var nog väldigt väldigt väldigt seg egentligen men men...

Imorgon blir det sollefteå, tisdag kramfors, onsdag härnösand samt örnsköldsvik och Umeå. Torsdag sthlm - dalarna härlig vecka :)

Gå och rö(s)ta!

kram

Ibland tror jag drömmer

som när M ringer och säger att volvon är såld!!! Men jag drömmer inte utan det var så att volvon är nu såld!! JIPPI!!
en sak mindre att ora sig över.
Är nu i sthlm - känner mig ladad inför imorgon. Ska om en stund sova. Behöver det.
Var ett härligt väder idag. Besöktet på park skolan gick jätte bra, debatten på john bauer verkade gå lyssande känns som en bra jobb i röreslen. Sedan fundering på valvaka, fundering på lite av varje känns bra nya inblickar man har fått härligt.

Var och röstade idag, har nu gjort sin "plikt" så gör samma sak gå och lägg din röst....

nu ska jag sluta för idag..

nattinatti 
jag kommer somna med ett leende på läpparna....

jag är inte gjord för minigolf

så var årets första minigolf avklarad jag som deltagare och det är bara inse faktum jag är nog inte gjord för den sporten. men skoj var det! Tack för den fina matchen som jag vann baklängelse om jag säger så. Hehe
Ute är det ljust och inte speciellt varmt (kan ju tolkas på olika viss) men här inne ligger våran temperatur på 29 grader varmt. Fryser man välkommen hem till oss.

Glöm inte att rösta mina kära vänner! Imorgon blir det en lång men intensiv dag! :)

kramar

Nya insattser till hörapparaten

Idag lyser solen men det blåser fast det var riktigt riktigt skönt att sitta utanför sjukhuset i solen.
Då gjorde det absolut ingenting att jag inte hade ngt att göra.
Är hos svärfar och kollar lite mail och annat smått och gott.
Ska bli skönt att komma hem och sätta sig på altanten en stund och njuta av bara vara.

Det är verkligen nedräkning till almedalen... ;)

Imorgon är det vara ute och prata om EP-valet. Glöm inte att gå och rösta! skriver mer sedan.

//Susanne

p.s inte många dagar kvar d.s


Onsdag

Så var den här dagen snart till enda. Känns ju lite speciellt att nu är det inte många dagar kvar innan det är valdagen men oxå innan jag beger mig en vända till Dalarna. Nedräkningen är i fullgång.
Har gjort undan lite saker idag men mer har jag ju att göra undan... men sakta men säkert är det bit för bit som strycks. Skönt!

Idag åkte jag med bussen sent in till stan. Träffade Maria och Emma och såg film. Trevligt.
Nu har jag även hunnit med och skrivit mail sitter å väntar på Micke som spolar ett garage. Han jobbar å sliter för tre personer just nu. Ser framemot våran semester som bara sjutton. Men det är ett tag dit. Nu framöver blir det först att försöka jobba själv, sedan midsommar, almedalen :) Piff och Puff i almedalen.... :)

Imorgon är det träning som står på schemat och hörcentralen. Sedan sätta upp lite valaffischer, ringa nga samtal.
Fredag vet jag inte hur jag ska få ihop min dag men kl. 19 åker jag iväg över helgen ..... å kommer hem på söndag.

Nu tar mitt batteri på datorn slut och jag ska sluta skriva mail och blogg för ikväll. Det jag har kvar är att boka tåget till dalarna på torsdag och sedan försöka hinna med svara på två mail till...

nattinatti

Glöm inte era mammor på söndag! ;)

Att vända på ett mantra

vissa dagar när jag vaknar känner jag mig toalt värdelös, att inget är värt ngt, att man är värdelös på alla dess plan. Att man inte lyckas få ett fast jobb, att man inte har redskapen att läsa vidare, att motgångar föder motgångar, att man ja listan kan göras om. Jag vet det är fel. Jag vet det är fel att känna sig så att det finns en mening över varje sekund som går och varje dag gör man val i livet. Både små och stora. Talet från studenten sitter som berg och valen man gör påverkar så mycket mer. Kanske inte just då men det kan komma göra det längre fram. Men ibland slår alla negativa tankar bort allt å det känns bara neråt och jag blir ledsen. Ledsen för att egentligen inte förstår att jag vill vissa hela världen och mig själv vem jag är, vad jag gör och hur jag kan. Ledsen för att ingen tar sig ens tid att komma hit och hälsa på alla har sin vardag och sina bekymmer. Man blir så där liten och ensam.
Jag önskar att pratiken var klar och jag kunde börja men allt är moment 22 och jag känner dessa moment 22 blir bara mer och mer. Det känns som en seger i sig att gå upp och säga idag händer följande. Så tur att det är valrörelse och jag har nga datum och nga saker för mig. Tur jag har UH som jag kan gömma mig i och göra detr jag kan där. Men när jag är ensam som tankarna snurrar runt runt och runt. Det är då mantrat ska i stället vara "jag kan, jag ska, jag vågar" men just nu känns det som ett jätte jätte berg. Låter kanske deppigt jag vet men jag måste få ha dessa dagar ibland.

Ibland förstår jag inte hur jag ens har orkat jagat på och gjort allt men samtidigt förstår jag det i samma mening. Engamange för det jag gör. Skrev nyligen en ledare i UH:s tidning om engamange (tidningen kommer snart) då kommer jag lägga in den. Men engamnaget gör att mitt mantra går att leva upp till. Jag har drömmar, jag har visioner, jag har önskningar, jag har viljor. Jag har en byrå låda fylld på frågeställningar i mitt liv. Å jag har ngt som jag är glad över jag har en familj. Så även om det kändes jobbigt imorse att gå upp så vet jag imorgon känns det bättre. Men ni som oxå känns varför ska jag överhuvtaget kliva upp, gå då upp unna dig en frukost, en lång dusch och var rädd om dig.

Nu är det inte många dagar kvar tills jag kommer till metargården....ska bli så skönt. längtar såååååååååååå.....
träffa syster, barnen, mamma, mormor ......
nu ska jag sova och drömma mig bort....

dagen idag har varit underlig mycket underlig.... men å andra sidan det är bra att inte dagarna är den andra lik :)
sthlm i helgen på stýrelsemöte... ska bli intressant.

nattinatti

Måndag är snart slut.

Kramfors skolbesök tillsammans med Anna Olofsson. Ja det var trevligt och mycket lärorikt. Resten av dagen besök på diverse affärer och kolla upp lite saker...
Bara en vecka kvar börjar pirra i kroppen.. Känner att jag inte har gjort det som skulle krävas av mig. Men jag ska i alla fall göra mitt bästa!! Reslutat får bli efter 3 juni.

http://www.youtube.com/watch?v=_SH8W2jBb_4 den låten är vacker!

nu ska jag sova.
nattinatti


"vänskap är som en blomma båda måste ge näring tilll den"


Så var det slut med denna helg :(

Jösses redan söndag. Märks att jag har haft saker och ting för mig. Tummen börjar sagta bli bättre men helt bra är den dock inte :( Försökte spela tennis idag med vänster handen men bollen gick inte dit den borde ha gått. Men det kommer flera ggr.

Så vad har gjorts i helgen då?
Onsdagen tillbringades hela dagen på örnexpo i LO.s tält tillsammans med transport och Malin. Trevliga samtal men framför allt var det en del människor som passerade och ställde frågor. Onsdags kvällen blev det pizza med svärfar och mycket skratt blev det också.

Torsdag var hemma hela dagen och vi städade hela lägenheten. Slängde och sorterarade bort saker och framför allt så planterade jag om blommor. Vem hade kunnat ana det för nga år sedan att jag skulle plantera om blommor? Alla min blommor har ju tidigare dött men nu så planterade jag om alla som sagt. Det känns faktiskt jätte skönt på torsdags kvällen då vi var klara.

Fredag - kampanj dag i Örnsköldsvik tillsammans med Emma och SSU förbundet. Om jag säger så här var jag inte positiv inställd till det från början men dagen var trevlig och jätte skoj, flygbladsutdelning på stan, köra förvirrade ombudsmän (förlåt men dock sant) till flygplatsen, guide ännu mer förbundsfolk runt i stan. Dörrknackning och ännu mer skratt. Härligt att få ge utlopp på sin frustration över tillgänglighets frågan. Jag har oxå rättighet att få vara med och vara delaktig i samhället :) men jag hoppas det var ett löfte det jag fick. Hade även ett bra och trevligt samtal med IOGT-NTO kampanjarbetare som informerade om nykterhetsveckan. Tänk att så många barn far illa bara här i Örnsköldsvik p.g.a alkoholen. Det är skrämmande... man blir lite rädd över den faktiskta siffran... Så när dagen tog slut som började med att Emma och jag åt frukost på Byggnads kontor inne i stan men slutade att vi bjöd henne på mat här hemma och fika. Dagen var då komplett :) Tack för en härlig Dag Emma å så fick du med dig lite saker du kanske har använding för när du ska flytta ... kommer dock sakna dig jätte mycket. Sedan så var den långa dagen slut och Lördagen tog sin framtoning.
Julias och Metta (ordförande LR) debattartikel var inne i allehanda idag om funktionshinderkunskapen på lärarprogrammet många hade läst den jag pratade med på stan. Skoj att höra... Vill dock se en förändring omgånde och inte om tre fyra fem sex eller 10 år. Fast förändring tar tid men en diskussion måste dock tas.

Tog svärfar med oss till örnexpo gick runt och hamnade längst och mest och kollade in husvagnar och husbilar. Drömma kan man ju alltid göra. Har ju en dröm att göra europa i en husbil. Se hela Europa i en husbil. OM fem år kanske men inte nu tyvärr... en dröm är ju en dröm dock. Resten av dagen tillbringade jag med trevliga samtal om EP-valet och såg regnet forsade ner över andra och även oss oxå inne i tältet. Sedan däckade faktiskt jag på soffan i går kväll efter trevliga telefonsamtal.

Idag söndag började dagen med att äta mysig söndags frukost sedan städa lägenheten och fick trevlig besök av Carina, Emma och Lina. Första och dock inte sista gången katterna får träffa barnen men kul att se deras reaktion. Tack för en mycket trevlig fika och en trevlig utstund här. Tomt när ni åkte dock :( vi ses ju snart igen.
Resten av dagen har vi slappat och inte gjort så mycket mer imorgon bär det iväg till Kramfors. Kul att få träffa Anna och Pira igen. Det hör ju inte till vanligheterna längre att få träffa dessa två underbara människor varje dag längre. Tyvärr....

Annars i veckan blir det nog fullt upp med både svara på mail, ringa samtal och försöka få ett jobb. Det vore ju inte allt för fel om jag säger så.....

Glöm inte att rö(s)ta ni kan göra det ända fram till den 7 juni!

nattinatti

Besök som patient på akuten

Vaknade med ryck vid 10 bussen går 10,15
in och skulle träffa Emma. Träffade M och hans kollega när de putsade fönster och sedan gick allt snett.
Jag flög utanför M s arbetsplats och stuckade till foten som gjorde jag ramlade och gjorde illa händerna. Värst är det höger tumme! Så istället för Lunch med Emma på stan till aktuen och undersöka tummen. Troligtvis en stukning och lite omplåstring. Sedan en underbar e.m med Emma. TACK vännen att du finns!
Var på möte med Emma om den 3 juni debatten på gymnasieskolorna. Blir lite irreterad på när man diskuterar om ålder. Men det är ju min åsikter och mina funderingar. Tur i oturen att Emma har även fixat det redan så... TACK!

Imorgon börjar förtidsröstningen! Se till att använda din röst att rösta, det gör skillnad mellan ett blått europa och ett rött europa. För mig är valet självklart. För mig är det inte konstigt vad jag ska rösta på. Men om någon är osäker så ställ gärna frågan här på bloggen eller maila mig så ska jag se till att du får svar på frågan!!!!

Imorgon blir det valkampanj på örnexpo ska bli jätte kul måste ladda med allergi tabletter bara, fredag träffa förbundet och kampanj igen, lördag örnexpo. Måndag blir det Kramfors då är det valkampanj..... det märks att det närmar sig men det är även spännande!!!

Hade önskat att jag hade varit på två ställen denna helg. Vill till dalarna men lär ju bli kvar här. Dalarna/Rälta blir det först den 4 juni!

önskar er alla en god natt!

Är det förkylning eller är det allergi

Först skulle jag in till stan idag och vara social men kom inte upp min hals och min kropp
sa ifrån. Känner igen allt som kroppen sa så jag somnade om och tänkte bara om jag sover går det över. Men det gjorde det inte. Ett tag så sa rösten helt ifrån och jag väste fram. Känns som någon bara trycker ner en fil och filar bort allt i halsen. Gör ont som f*n men jag tror det är mer allergi än det är förkylning. Det är bara att vänta och se.
Det är fel tillfälle att vara sjuk. Har massor framför mig att göra som vara på skolbesök, träffa underbara personer som man driver valkampanj med. Men det blir inte bättre utan jag får väl göra lite mindre saker och bli frisk istället.

Fick i alla fall två stora grejer som har legat på mig i veckor att bli helt klart med vilket kändes som en jätte bra början. Kände att jag ska försöka göra saker klart i alla fall.
Nu har jag lite andra projekt. Till och börja med fundera ut om erbjudandet jag fick i lördags om jag ska säga ja! Sedan skriva CV till två jobb i alla fall.
Imorgon blir det stan och träffa Emma och få lite energi. Försöka få tag i hörcentralen och få en tid som fixar min inställning på hörapparaten. Så ska jag ringa till en av pratikplatserna också och höra om det fortfarande är en möjlighet. Jag hoppas verkligen rösten håller till det.

Annars till helgen är det aktivit kampanj arbete ser verkligen framemot det. Till alla er glöm inte att rö(s)ta det börjar på onsdag att förtidsrösta.

Inte långt kvar till två studentfirande, midsommar, almedalen, födelsedag, jobb, vårgårda, ännu mer jobb å så ev kongress. Sommaren lär ju flyga iväg.

saknar er!

ha en bra

Arlanda andra gången denna vecka.

Just nu vill jag bara hem till en säng och sova.
Arlanda andra gången på en vecka.  I torsdags var jag här... men jag återkommer med den infon senare i inlägget :)
I måndags kväll drog jag med två fartglada killar som är oxå handelsmedlemmar till Bräcke (en hålla) förlåt men det är verkligen en hålla i Jämtland. Vi åkte i måndags för att slippa åka så himla tidigt på tisdag morgon. Trevligt ressällskap och trevliga dikussioner var det under måndags kväll, tisdagen och onsdagen. Det som var ännu trevligare var när vi satt i bubbelpoolen (dock var den kall) och pratade och umgicks bara....
Bra kurs och roliga samt trevliga handledare ser redan framemot nästa steg utbildning :)

Torsdag var som sagt jag i sthlm och delade ut flyers på teckenspårketsdag utanför riksdagen! Gick jätte bra och jag lyckades charma till mig lite information :) Sällskapet som man hade underdagen med Julia och Helen kunde man då inte bråka över. Å det var tur att H hittade sina skor :) Dagen var lång och när jag kom hem slocknade jag nästan bums.

Fredagen dags för jobb på parken. Jag är imponerad över att allt gick så smidigt... dagen kändes inte så lång ... men den var lång :) hehe Tack för alla komplingmanger! :)
Kan då inte begripa varför man inte tänker efter förre men det är ju jag det.
Efter passet hjälpte jag Carina att städa bort ett av hennes jobb så hon skulle slippa det ihelgen. Vi hade kul när vi gick där och små pratade jobbet i sig var väl så där men sällskapet var ju desso bättre.

Å så igår var det dags för Pub kväll i Gideå. Med M och Ö i köket är det svårt att misslyckas. Jag blev väldigt besviken på en person som inte kunde sköta sig igår. Det kändes verkligen så FEL! Kvällen var annars toppen. De var nöjda över vårat jobb och det var ju kul att höra. Så fixade man till så allt löste sig till slut men men... B sköte sig bäst i baren till mig vi är då ett oslagbar tema. Du har dolda talanger...som jag inte kände till.
Funderar på att säga JA fast är det jag vill?? Måste tänka en sväng till men det är ju något.

Så idag styrde bilen till Umeå, därifrån ett flyg som var 1 h försenad för det var strul med incheckningen. Men mötet jag skulle på var inför Almedalen på gotland. Ska bli kul att åka dit igen. Ser verkligen framemot att åka dit och vara social och träffa underbara människor :)

Nu är jag less och trött vill sova..
Till veckan får man förtidsrösta till EP valet det börjar den 20 maj! Glöm inte att rö(s)ta! :)
Blir att vara på örnexpo till helgen ska bli skoj.

Tack för ni finns <3

Här kommer Piff och Puff å tur vi får dela boende på Gotland hur annars hade det gått :) hehe

Söndag ....

åker till stan ska gå Höglandssjön runt. Blir bra det har miljoner saker att fundera på känns det som i alla fall.
Trevlig dag igår. Först som sagt kick offen, sedan ut till Lotta på landet, äta middag på Terassvägen djupa samtal *haha*
Till Gideå och spela spel och ha trevligt. Härlig Lördag.

Idag har det mest varit segt men ändå skön söndag.
In till stan som sagt nu och umgås lite och se på glada människor i maj solen riktigt skönt ut.

Imorgon drar jag till Bräcke på kurs är där till onsdag, torsdag blir det sthlm över dagen. Fredag jobbar jag hela dagen, lördag vet jag inte hur det blir ännu. Antagligen blir det pubkväll i Gideå. Söndag sthlm över dagen.
Så var den veckan slut :) sedan är det då inte långt kvar tills man be ger sig en helg till Dalarna :) JIPPI

simma lugnt tils vi hörs igen.

Ute lyser solen men inne

i mig själv känner jag bara förvirrad vad som händer.
ville inte känna som jag känner vill känna annorlunda hur gör jag?
vet att jag inte borde känna men jag känner. hjärtat har nu sagt sitt....

idag lördag var på valupptakt. sedan var ute på landet och kollade upp vilka saker vi vill ha. Kände att jag fixade en del som jag ville ha.


nu blir det att var social. M och M har bestämt sig för att få mig sjunga singstar men jag vill hellre spela plump! :)

Imponerad eller inte det är då frågade

Idag eller nu var det igår jobbade jag på parken .... Lunch som skulle ha varit för 100 men de kom 85. Hade mycket bra och trevligt sällskap av en prao elev! Han var jätte duktig! Å så är det alltid lika kul att få jobba med alla andra men dagen till ära måste man nämna dem man inte brukar jobba med :)

Senare var vi till Terassvägen och sa hej innan jag skulle träna men det går inte att träna om man inte har rätt skor med sig och om man har andra skor än mina skor jag hade på mig då så hade allt gått bättre. Var hem och träffade en mycket nära vän och umgicks med den personen hela kvällen :) Å jag renasade mail och verkligen städade upp saker i min dator å det kändes som en sak mindre att göra. Idag fredag (ska jag ringa lite samtal om min framtid :)

Jag är imponerad över personer som aldrig säger ett TACK för ngt man hjälper dem med. Men jag är oxå lika imponerad som hela tiden säger jag kommer och hälsar på men än har jag aldrig sett dem. Å så är jag lika imponerad över personer som inte kan ta nej eller att få höra hur jag mår. Dessa personer är jag mest imponerad över att de orkar hålla på som de gör. Eller personer som ljuger och hittar på lögner. Dessa personer är jag lika imponerad över att de bara orkar. Jag är däremot imponerad över personer som bjuder på sig själv, som ständigt och alltid bara är den man är och spelar ingen roll vad som än händer alltid är personen man lärde känna. Dessa personer har både min respekt och jag är imponerad över att såna personer finns. Jag är lika imponerad över personer som står rakt ryggade och pratar saning och ger beröm och ger en kram när man väl behöver den. Dessa människor borde man hylla mer. Men oftast ialla fall många fall lyfter man upp personer som jag i början nämnde om som har gjort ngt fel eller man är besviken på personer. Jag har den senaste tiden funderat över varför man inte kan ens ge ett TACK! Fyra små bostäver, ett enda ord T A C K å jag finner faktiskt inget svar på den tanken. Det tragiska i det hela är att det är dessa personer jag blir mest imponerad på och lägger min engergi på. Det är bara så trotts jag inte vill egentligen. Jag ska focusera på alla underbara personer som verkligen ger ngn glädje tilbaka till mig istället. Det har jag börjat göra men visst det är svårt att släppa taget om personer som man egentligen tycker om på något viss men som faktiskt inte ser mig utan ngt annat. Vad det undrar jag med. För det viktigaste är ju JAG (inte av egoistiskt själ) utan för vem jag är. Men tydligen är det något annat. Så är det då inte längre mitt rätta ja. Det har redan börjat men det kan bara bli bättre. Jag ska bli imponerad över mig själv och mina beslut. Jag ska insperas av andra som lever och tror på det man gör.

Jag fick ett mycket trevligt mail idag av en person som verkligen tyckte mina tankar och idéer var bra vilket värmer mig. Å det är för övrigt det mailet som har insperat mitt inlägg idag på bloggen.Men jag ska tänka lite mer på det persoen skrev så vi kanske kan komma fram till något ännu bättre i det hela för det känns verkligen som ett steg i rätt riktning.

Att 53 mil ska kännas så långt bort, önskar att det vore kortare än vad det är just nu. Saknar Rälta och metargården. Är speciellt dels för man är uppvxuen där men främst är det speciellt när det är vår/vår sommar när gräset börjar bli grönt bakom huset man öppnar dörren och man hör mammas höns faktiskt låta som bara tusan för de är ute. På ngt sätt så det man hör av tystnaden, snickriet, doften av mormors bullar är något man inte kan få på något annat ställe än där.

Igår fyllde en tjej som betyder mycket för mig och Micke. Dels sjöng hon en av de vackraste sånger jag vet på bröllopet för oss och det är inte bara modigt utan en av det vackraste presenter man kan få av någon. Men den tjejen har en konstnärlig ådra som man inte kan sluta förundras av. Grattis i efterskott Matilda Forslund! Låten hon sjöng på bröllopet var det vackraste av cecila wennersten. Men det viktigaste och det hon försöker göra är att vara sig själv och göra det hon tror på det är imponerande att ha den viljan :)

Imorgon/idag ska jag ringa ett samtal och hoppas på positivit gensvar. Det skulle ge så mycket sedan får man ju alltid hoppas att plan A går i mål annars plan B är ju inte heller fel å inte plan C heller men helst plan A! :)

För nga veckor sedan höll vi på att krocka på väg hem från IKEA. DÅ hade vi änglavakt. Igår hade Micke änglavakt igen då han krockade men tur blev det bara plåtskador, kylan gick åt skogen på jobbbussen men ändå han klarade sig. Undra om man kan ha hur mycket änglavakt som helst.

Tack älskade familj och vänner för ni är NI! Å mycket har jag då att TACKA er för de ni har gjort för mig. Åter igen så är det bara man måste leva i nuet och ta hand om det man har!

OM en månad är det EP val som heter i folkmun men annat heter det EUROPAPARLAMENTSVAL! Gå och rösta mellan den 20 maj och 7 juni. Rösta för ett rött Europa, rösta s :)

Å välkommen storasyster Anna till blogg världen kul att flöja din blogg ska det bli, http://waltermamma.bloggagratis.se/

kramar på er å god natt och sov gott.


Ännu en dag till handlingarna.

Egentligen alldeles för trött för att skriva blogg, skulle gått och lagt mig för länge sedan men blev kvar i alla fall här.
Fick änteligen tag i AF idag säger bara suck. Det känns lite som tillbaka på ruta ett men imorgon ska jag ta tag i det hela och ringa runt hoppet är det sista som överger människan och jag är ju ett steg närmare min dröm!!! Ge inte upp. Men ibland funderar jag på varför inte kommunkationen inte fungerar men men.....

Var på ett trevligt mötet idag vid 9 tiden. Kändes som en ny start det kan ju bara bli bättre och det blir det. Det vore en utmaning jag är lite små sugen på att framföra mina ideer :) Så det är väl bara att skriva mailet och kanske kommer min idéer ner som en verklighet någonstans måste man ju börja.
sedan fick jag ut och leka med Tainas söta vove. Blev kvar där en bra stund men det är alltid alltid lika trevligt.

Håller alla tummar jag kan för ett samtal onsdag eller torsdag :)

nu ska jag då försöka sova!

ingen som har ångrat sig och vill köpa en volvo v40?! Då skulle jag bli ännu lyckligare!

imorgon blir det att jaga personer med blåslampa! hehe det är ju bäst på så varför inte.

kramar

Fredde in the heaven

Konstig känsla så var du den lilla buse borta. Bara borta, ingen som tar ens glasögon, ingen som väcker en när man är hos mamma mitt i natten, ingen mer som faktiskt gömmer mina saker.
Mamma ringde och talade om du inte hade blivit pigg efter hon kört in dig utan somnat in. Känslan är dock konstig då man har vant sig att ha kattslussen hos mamma, man har vant sig att när man kommer hem dit så möter han en idörren. så var det ingen mer tittut fredde lek...!!!

Annars var dagen mest seg och lång då min huvudvärk inte släppte. Jag höll Carina sällskap på ett jobb igår så hon kan vara med idag på mötet kl. 09.00 istället :) Trevligt!

Var iväg och pratade med samordnaren inom vården idag. Jag hoppas det blir något i alla fall i sommar .... vi får se vad som händer. Är så less på af som aldrig kan skicka tiden. Kan inte säga ja utan går och väntar på att de ska ringa mig. Men jag måste ringa idag!!!!!!!!

Annars var dagen mest konstig.....
man måste lära sig av sina misstag och säga stopp medans man kan. Bra filosofi men det stämmer ju.

nu ska jag väcka M och säga god morgon :)

puss

Valborg, första maj och så var det lite annat trevligt också :)

Så i torsdag var det som sagt valborg (30 april) kvällen tillbringades tillsammans med E, B och M först på Olearys och sedan hemma hos B och sjöng singstar. Jag är dock inte gjord att sjunga men man gör ju så gott man kan. Målet för detta valborg var att se någon majbrasa och ja det fick jag på sätt och vis :) Tack!! *ler* Allt blir bara bättre och bättre för år till år. Men man fick lite flacsh back från Leksand när man gick ut och kände våren var där när det var valborg. Men det var ju absolut det trevligaste valborg jag har haft på mycket länge.

Första maj, upp och jobba vid 10 på parken och förbreda allt inför firande på Parken. Lyssnade på Johannas tal och jag är mycket stolt det jag hörde. DU fixade det jätte bra och jag känner mig verkligen glad att du höll talet!! Tack Johanna! Agnetas tal var mycket bra. Känns skönt och nu är det bara att gasa inför valet den 7 juni.
Det som skrämer mig det är att människor bara rycker på axlarna och säger "jag bryr mig inte" hallo du kan förändra genom att rösta genom att engagera sig, genom att bara driva saker och våga säga vad man tycker. Jag blir irreterad när man får höra det är ingen idé! Men jag blir samtidigt mycket glad att höra åt andra hållet det håller mitt engamange i liv och framför allt det kan bara bli bättre och jag vill mer och mer att förändra!
Jag jobbade på som en galning för att hinna med så när klockan blev 18 å vi fick åka hem blev jag inte alls så ledsen :) somnade tidigt på soffan men gladare och lyckligare på mycket länge.

Igår lördag blev det stan kring halv ett. Till B och ta det soft och se lite film sedan till paradisbadet och verkligen ha det härligt på e.m! Vilken härlig dag - kvällen gick ut på att umgås! Detta måste vi göra om! :)

Idag söndag har jag målat stakett var skit skoj! Vill ni ha något målat så säg till :P  sedan blev det middag på Terassvägen å nu några timmar senare är man hemma i Gideå igen.
Lite gladare och lite lyckligare :)

Vänskap är som en blomma både måste ge näring till den för den ska leva vidare! SÅ är det.

Imorgon blir det stan möte vid 13.30 jag ska komma ihåg tiden, sedan träffa Carina, vid åtta vid badhuset Nu eller aldrig!
Ska ta och jaga af imorgon och få en tid. Less på att inte veta men tydligen är det så det funkar just nu.

Nej nu ska jag faktiskt se en stund på tv:en innan jag ska sova.

Ibland kan jag känna man tackar den och den å den på bloggen för olika saker men samtidigt är det få gånger man lyfter fram ngt bra utan bara ngt negativt. Å när jag är glad så är jag glad å nu är jag det!

Saknar Rälta, Metargården. När våren kommer är det som jobbigaste att inte få vara där! Saknar A, H, N och V med tillhörande familjer!

vi ses och höres.

//Susanne