Vacker skylt

Fin skylt :)


Är numera Undersköterska

Igår eftermiddag fick jag betyget i sista kursen så nu är jag undersköterska. Har klarat alla kurser.
Det känns skönt att lägga en stor sten till handlingarna - för det har legat på mig sedan jag avslutade 2004 att jag aldrig gjorde klart och inte kände att det var ett misslyckande att inte göra klart med de få kurser jag hade kvar. Men nu är det klart. Så klart det kan bli. Väntar på betygsdokumentet sedan blir det att skicka in till kommunen! TACK alla för er peppning att plugga - jobba - träna - vara aktiv med andra saker har verkligen tagit ut sin tid men jag har lyckats och jag känner mig stolt, stolt över att jag gjorde det och inte gav upp!!

Nu börjar nya äventyr vad det får ni allt se :P

Igår eftermiddag åkte jag till Skede för att umgås med Strandberg då M var borta med sina jobbarkompisar. Tack Carina för kvällen och hur vi firade det. Ikväll blir det får vi se och imorgon jobbar jag igen blev så fast det är min ledig helg så hoppar jag in och jobbar extra en kväll :P

nu ska jag njuta över det är lördag!!

ha en bra lördag mina vänner!

kramkram

När allt händer då händer allt på en gång

nu var det en vecka sedan jag uppdaterade. Då gjorde jag klar hela sista kursen - fick betyg på det under helgen och skrev sista provet i måndags. Väntar med spänning på reslutatet sedan är jag helt klart med studierna för denna gång! Kom hit mina vänner så kan vi göra ngt kul :)

Så i tisdags var jag till VC för kontroller på mig. ja mina vänner så glad jag blev där inne har jag nog aldrig blivit egentligen. Mycket har hänt på en månad - där från november. Mycket är ju tack vare träningen på curves. 3 ggr i veckan. Tack Sofia som fick med mig dit. Å tack mig själv för jag går dit varje vecka men känns skönt att det börjar ge med sig både reslutat och en vilja att bara vilja träna mer. Har tidigare nämnt det men vem hade trott det för ca ett halvår sedan att jag längtar efter träning? JO kanske i drömmarnas värld men inte jag inte men nu har jag satt upp nya mål och delmål som ska bestigas. 
Men vad vore utan sina underbara syskon? Inte mkt alls - mkt som formar mitt liv genom att ha deras stöttningar och deras heja rop och framför allt jag har en underbar familj!
Att få sina reslutat på bränt av den tid jag lägger ner på mig själv just nu känns bara så skönt! Fortsätt så här Susanne kommer detta bli mycket bra.

Många har frågat vad ska du göra efter du har slutat med UH i april vad händer då? Du kan väl aldrig hålla dig lugn. Först och främst ska jag tänka efter och känna efter vad jag vill. Men har redan ideér och projekt på gång och det som jag kallar projket 2.0 är redan igång. SÅ bra det kommer bli. Så det kommer bli jobb - träning - umgås med nära och kära. Välkommen våren 2012!

Så där med jobb... ja ser mkt bra ut fram till aug 2012 i alla fall :) JIPPI! Det som kändes så mörkt och dystert för en månad sedan har vänt!!

nu ska jag gå och sova för imorgon blir det jobb :)

ha en jätte bra kväll och så höres.

kramkram

Ja ha

så blev det visst torsdag - sitter här och försöker plugga fast jag borde verkligen sova. Jag har massor att göra imorgon men blir ett blogg inlägg först.

Idag har jag tränat, pluggat, jobbat så dagen har verkligen gått fort. Borde verkligen ha gjort mer men alla måsten hinns inte med i bland så är det. Igår fick jag även reslutatet på slutprovet i rehablitering och habliterings kursen. Blev jätte glad kände verkligen var belöning för det jag har gjort. Jag fick KANON reslutat både på kursen och provet! Nu kör jag hårt med sista kursen och sedan är jag klar med detta kapitel i mitt liv och jag känner jag har lyckats med något. Ska firas det ska det!!!

Lika mycket ska det firas när träningen ger reslutat. Jag märker att det gör det - märker när jag går till träningen att jag orkar mer, tar i mer och vill träna mer. Det är så super kul. Ännu roligare att jag har Sofia att träna med! :)

I helgen skulle jag ha varit ledig men blev inte riktigt så utan blev natt jobb fredag - måndag. Så kan det gå.

men vi får höras.

många kramar

För vem trodde att jag

skulle verkligen känna mig så taggad för träning och längta efter träning som jag gör nu. Jag skulle då inte sagt ja på den frågan om ngn hade frågat mig för bara ngn månad sedan. Men för tre veckor sedan gick jag och Sofia in på Curves gymet i Övik och jag är fast. Älskar sättet att träna på, personalen är så underbara men framför allt har jag fått en underbar kompis att träna med som jag har saknat det. TACK! Det känns så skönt.

Sitter på arlanda och ler. Leksand vann första kvalserien borta mot Örebro ikväll. Så härligt. Det är bara så skönt med änteligen har börjat. Tyvärr får jag inte se nga hemma matcher i Leksand. Går inte ihop med mitt schema men hade jag varit så kul för man vet hur det är i Leksand. Bara myser men en match i Timrå får jag då se.

Annars är det plugg plugg å plugg sista rycket tänkte försöka göra massor imorgon så jag kan skriva provet snart å vi kan ha en fest å fira det är klart å nästa steg i mitt liv börjar.

Idag har dagen tillbringas i sthlm på mitt sista au möte alltså inplanerat. Lite ångest har jag nog för tårarna rann när jag gick från kansliet. Inte många ggr till... vad händer sedan efter april? Ska sikta in mig på nya saker och nya mål men vilka är det? Har lite tankar men funkar det.

Så många saker jag vill skriva men jag stannar här så åter kommer jag imorgon efter plugg å träning.

Nu mina vänner ha en bra torsdags kväll för det ska jag ha på ett flyg hem.

Har en underbar familj så är det bara. Mina syskonbarn <3 Träffade min bror och hans familj idag och underbara fyra åring som tycker det är en evighet mellan oss kan bara hålla med. Bra sammanfattan om våran stund!

Mormor du fattas <3

kramar i massor

Helgen över...

nu är det söndag och jag ska gå och sova alldeles strax.
Helgen var jag ledig. Var men ingen att jag skulle till Umeå och umgås med vänner men blev ändrade planer det med då jag i fredags morse halkade på parkeringen vid bilen och slog i vänster ben. Aj det gjorde ont som få när jag gick på benet så tyvärr blev det inget till Umeå på lördagen. Men däremot en riktigt mys fredag kväll och lördag hos Strandberg så ja det blev en bra helg ändå å idag blev det plugg, vasalopps tittande, å lite träning på träningsbandet så jag kan inte klaga fast benet gör fortfarande ont.

Imorgon blir det träning, plugg å jobb en helt vanlig måndag <3

många många kramar till er

Trodde aldrig jag skulle orka

Idag gjorde jag klar uppgift 4 men så kände jag nu kör jag in med 5 också så klar med uppgifterna nu provet kvar. Känns så skönt sedan är det bara en kurs kvar. Jag ska göra klart det innan mars utgång. Nu jäklar. Jippi! Helgen ska pluggas inför provet men först jobb imorgon sedan träna å till skede. Yes yes ;)


Det gäller att bestämma sig

och sedan är det faktiskt bara och köra. Har länge haft en tanke i min skalle som jag egentligen aldrig vågat tro på att jag skulle kunna fixa. Inte riktigt men så nu känns som det är inom räckhåll jag ska dit. Så om ngn månad är det så jag kommer berätta. Hålla till tålls. Varför jag skriver det här är för jag påminns varje dag om den tanken och lite av en dröm jag har haft sedan ett tag men aldrig kunnat nå dit. Men nu är jag på väg. Dock ett steg i sänder

Vissa saker betyder mer än något annat underbara vänner är såna saker. Jag är glad jag har er. Jag verkligen glad över ni finns. Ibland ser man runt omkring sig bara det jobbiga och faktiskt inte det som är det som är bra. När saker och ting går bra i livet och man känner att man har flyt då ska man finna i alla fall felen men tack vare er mina vänner så blir livet ljusare. Motgång föder medgång eller rättare sagt man blir starkare av motgångar och man vågar lära sig något av dem.

Jag kan titta på mitt liv runt om och kan känna mig stolt över vart jag är på väg och väg valet jag gör. När jag sitter här och skriver så sitter jag med mitt nya skrivbord och njuter för det verkligen precis det jag behövde.

Idag så var det en plugg och seg dag... sedan en kaffe på stan och nu har både strömmen hunnit gått och kommit tillbaka. Fick besök av Patrik som skulle se hockeyn men så blev det strömlöst och så fick man besök av Securitas å jag löste vad som var felet hehe Nu sitter jag här och läser genom uppgift 4 i näst sista kursen. Orkar dock inte skriva det sista idag eller gör jag det. Funderar och känner efter lite så där blir det nog klart senare... nu ska jag gå och se lite tv innan jag tar tag i det sista.

men älskade vänner tack för ni finns!

Å jag står för vem jag är i bland behöver jag bara lite knuff på vägen igen så kör vi vidare.

många många kramar