så blev det inte riktigt som man hade tänkt sig

jag skulle som sagt ta det lugnt ikväll och träffa Anna och vara social. Men så blev det dock inte å jag fick jobba. Men inte var jag ledsen att jag fick jobba, pengarna behöver man.

Det finns personer i ens liv som betyder lite x-tra såna personer som finns bara där runtomkring mig och inte gör nga x-tra väsen utan bara finns där. En sån person beundrar jag som alltid bara är där... en som person vill jag vara för någon annan oxå. Hoppas jag är det.
Idag blev jag så där glad åt en sak som man blir ibland. En väldigt speciell person som jag inte har pratat med på ett tag och hörde av sig. Saknar så himla mycket om det inte var så långt emellan hade jag hälsat på NU på en gång. Tack för du finns i mitt liv. MISS U!

Idag saknade jag verkligen morfar. Hade behövt min morfars kloka svar på alla mina frågor för just nu är det många frågor och tankar som snurrar runt. Har skrivit det ett tag men det är många tankar som snurrar runt och jag vet inte vilken ände jag ska börja skriva ner dem eller fundera över eller vem som vill lyssna på dem. Men tiden kanske ger sig. Men morfar var en sån person som man fick svaret man kanske inte gillade att få men svaret man fick var sant och ärligt. Just nu hade jag nog behövt en sån rådfrågning när ingen dömer mig utan bara svarar på frågorna.


puss å kramar till er alla.

Så var det fredag igen då!

Veckan har bara flygit fram fast jag har egentligen inte gjort så mycket.
Igår jobbade man på parken. önskar att jag kunde jobba mer vill verkligen göra ngt vettigt! Söker å söker men ingen som nappar. Fel tillfälle att vara arbetslös om man nu ska vara det! Men men e bara ta nya tag och kämpa på :)

Ikväll jobbar micke å jag är själv. Har inte bestämt mig om jag följer med in till stan och tränar å träffar Anna. Men det vissar sig. Men annars blir jag kvar här hemma.

nej det jag egentligen skulle skriva försvann kommer nog på det under tiden i dag.
ha en trevlig dag!


Vänskap

Jag har precis ätit våfflor på våffeldagen trevlig och gott. MUMS!!!
Idag var jag på träff med LO i h-sand. Var trevligt att diskutera valrörelsen och hur vi ska nå våra mål. Vi har en lång väg att gå men vägen dit är dock inte omöjligt.

I helgen blir det ett blandat utbyte. Hade önskat en annat senarium men så är dock fallet.
Ja ibland funderar på vem som är ens vän och inte är en vän. Vad betyder vänskap? Varför har man funnit de vänner man har funnit?! Jag är glad att jag verkligen har lärt känna alla underbara människor i denna värld. Det är härligt att även få träffa nya människor i ens värld. Som i helgen när jag lärde känna alla inom HLFU. Vilka underbara personer som verkligen har fastnat i mitt hjärta.
Men dock måste jag ibland fundera på vad man räknar som vän? Å varför är det då alltid jag som ska lyfta mobilen, smsa eller ringa å varför är det då jag som alltid ska enligt vissa hälsa på. Det är då åter igen lika långt för dig att hälsa på mig som för mig att hälsa på dig, sedan kan man ha tusen saker att skylla på men man måste ju någon gång prioitera. För någonstans i livet kommer det en punkt då man behöver en axel att gråta emot, eller nga glada tillrop eller bara ngn att dela allt det roliga då kanske man inte finns där om man inte bjuder tillbaka något.

Igår när jag å Anna var och åt lunch så kändes tiden stod stil. Egentligen vet jag inte varför det kändes så men så där minuterna blev verkligen timmar och allt bara stannade och alla andra sprang förbi i rasande tempo. Det var första gången på länge som jag kände mig inte så stressad över mitt eget liv. Å visst man fick vänta på backadpotatis men det var det värt för det var ett tag sedan man bara satt där tillsammans med Anna och filosoferad över himmel och jord.

Häromdagen fick jag reda på en sak som gjorde mig både arg, ledsen men kanske mest besviken. Kan man då sluta mobba och trakassera på internet. Vad finner man i för nytta i att såra en annan person. Såra en person som i sin tur var glad och lycklig. Nej jag vet hur det känns att var utsatt för både det ena och det andra men jag är bara så glad över jag hade de runtomkring mig som jag verkligen hade. Å jag hoppas jag kan stötta och finnas där som ngn att luta sig emot. Å till dig som har gjort detta snälla sluta upp med det, det skapar då ingen respekt från min sida och nu förstår jag vad min bror en gång sa till mig. Tack Brorsan för du finns för mig!

nu ska jag till oskarsgallerian på modevisning.

Uppdatering: Modevisning var fin, fick lite insperation på nya kläder men då fattas bara pengar och ett jobb för att kunna invenstera i dem oxå. Men det är ju en annan sak ;)

klem

Tisdag hela långa dagen....

Igår måndag var jag hemma hela dagen vilade upp mig - det snöade jag skulle ut och gå men det värkte verkligen ner. Fick lite mail skrivna och lite telefonsamtal att ringa!
Nu sitter jag i stan och väntar på M vi ska hem till hans moster och fika :) tidigare idag har jag tränat gick helt okej. Är snart 3 månader kvar å det känns spännande att lyckas genom sina drömmar och mål.

Helgen i Oslo har verkligen satt gång mina tankar och mina funderingar om livet, framtiden och andra saker!
Underbara människor man träffade som jag hoppas jag kommer hålla kontakten med. En vänskap som börjar blomma :) så trevligt...

söker jobb, skriver ansökan och så söker mera jobb... hoppas på napp nu. vill få rutiner!

Hemma igen

så då var man hemma igen från Oslo. Tre fantasiska dagar tillsammans med helt fantasiska människor :)
Skriver mer om resan imorgon. Nu ska jag vara social! :)
Dock bör nämnas att hela resan gick vägen från start till mål och INGA förseningar eller krångel på vägen! HURRA!

jag var social till halv fem imorse jag bör nog sova tidigt idag :)

Tack till alla er som gjorde min helg till en mycket trevlig, rolig och spännande upplevelse.

kramar

Oslo här är jag nu

Oj att skriva med ett norsk tagentbord är svårare än vad jag trodde innan.
Men hur som helst, så nu har de diskussioner om deras verksamhetsplan 2009 och jag passar på att skriva lite.
Igår när vi kom hit så blev det socialt och sedan en jätte god middag :) Mums!!! Trevligt sällskap gjorde att man inte kom i säng så tidigt men men som sagt synd att bryta upp för ngt som är trevligt tycker jag! :)
Det är intressant att se hur andra kulturer fungerar men mest roligt är det alla man lär känna! Det påminner mig lite om sommaren jag var i Strömstad!! Många fina vänner från Norge man fick då!

Det jag kommer ta med från de dessa dagar är just engamanget man har. Glödjen att vilja förändra! Viljan att vara aktiv och en känsla att ha skoj! Men oxå andra saker jag kommer ta med mig att vi är så nära vandra och viktigt att vi oxå lär av varandra! Både inom UH och HLFU men även som individer!

Nu ska jag fota vidare och vem vet kanske man flyttar till Oslo det är en väldigt mysig stad som jag tycker om och många goa människor.

Kram på er och hoppas ni har en trevlig lördag!

Arlanda

Sitter på Arlanda och väntar att klockan ska gå fortare än vad den redan gör. Jag ska till Oslo i helgen och vara med på HLFUs årsmöte. Det är UH:s motsvarighet i Norge.
Arlanda är ett samhälle i sig och det är verkligen fascinerade att sitta och titta på alla som springer till sina avgångar man kan ju undra vart alla människor ska till. När mamma gick på högskolan så hade de en dramapedagog som älskade att leka lekar när jag var med. Vi lekte leken där man skulle berätta om vem som bodde i ett höghus och använda fantasin. Kan många ggr komma tillbaka till hans lek. Snacka om lekar som hade ett budskap egentligen. Lite är det så här på arlanda. Man funderar var alla ska till och varför de har bråttom...så kan det vara.

Igår var jag till Sundsvall och träffade arbetsförmedlingen och kollade min syn. Den är bra och t.o.m med blivit bättre :)
Såg på hockey igår kväll - såg Skellefteå - Fbk hemma hos Bylla, trevligt att vara där och vara social. De skulle dock skämta på canal + , det finns en spelare som heter Koskenkorva i skellefteå den ena kommentatorn sa "jag föredrar Koskenkorva" då svarade den andra "absolut" jag tror inte de förstod att de skämtade, men jag tycker det lätt lite skoj.

Jag satt och läste tidningen ångermanland på vägen ner och kunde inte låta bli läsa om regeringen går inte in med nga pengar i landsting och kommuner. Nej det har man ju förstått men min fundering är, hur ska ekonomin gå ihop och vem tar ansvaret om hela sverige rasar samman?! Om man har gjort så mycket skattesäkningar som regeringen har gjort måste man ju ta pengarna någonannanstans så klart är det men vart? Sänker man andra saker så slår det tillbaka till kommunerna och fler och fler får söka socialbidrag för sin egen ekonomi inte går ihop. Jag funderar på hur det ska gå ihop allt detta? Jag får inte det att gå ihop.
Okej de sänkte min skatt jag har nga hundralappar mer i plånboken men så höjer man andra skatter och avgifter så går man bak. Är det rätt? Å jag kan inte sluta tjatta om 75 dagars regel i a-kassan! TA BORT DEN!!! Inte imorgon NU ska den bort.

Det  får vara nog för idag, jag ska läsa en bok nu innan mitt flyg går :)

ha en trevlig helg för jag uppdaterar nog inte förrän jag åker hem på söndag.

kramar

Stockholm och så lite annat oxå.

DÅ var man så där kass igen på att uppdatera.
Men det händer mycket runt omkring så när jag väl ska sätta mig att skriva så rasar man ju ihop eller får skriv kramp.
I helgen var jag på Vendelas 1 års kalas. Gullungen själv måste jag säga, å leksands tröjan hon fick av mig och M passade hon mycket mycket bra i! Riktigt trevligt var det och framför allt var det mysigt att träffa alla igen. Tyvärr är det inte lika ofta som man skulle vilja.

Söndagen umgicks man å njöt att vara i sthlm. Önskar bara det var lite varmare så man hade kunnat gått runt på söder kom på det den dagen man själv flyttar ner på söder vore det ju inte helt fel att bo på söder! SÅ himla vackert, alla vackra gator och torg.
Imåndags var det dags för första mötet med Se mig projktet som URIX håller. Det var givande, men jag håller med det kändes som en panel som jag, Jenny från SDU och Fredrik från unga synskadade blev utrfrågade om tillgänglighet. Men det var ett trevligt första möte. Annars så var det lugnt.

Skulle ha sett partiledardebatten idag men jag kollade på mästarna mästare och där Per Elofsson vann och jag tycker han är verkligen en värdig vinnare. Riktigt skoj att se han och Malin Boström kämpa om segern. Norrland segrar som vanligt :) haha. Kul man känner sig som en bor i norrland dock bor man ju enbart i mellersta norrland.

SÅ har man ju funderat på hur det blir i framtiden. Söker jobb, söker jobb, söker jobb. Hoppet väcktes igen då jag satt och kollade om Södertörns universitet då de har en utbildning jag skulle verkligen passa bra för att gå! Men då är det där med min engelska. Ska försöka ge mig på den nu igen och den här gången ska jag verkligen fixa det!

Imorgon blir det att vara i stan hela dagen träff på Antenn, sedan träning, fota och ringa samtal. Sedan se kvalseriehockey här hemma AIK - LIF!! Det blir spännande och om jag blir för nervös får jag väl koppla om och se ngt annat. Har redan ont i magen för hockeyn i morgon. Ja.. torsdag ska jag till sundsvall och fredag åker jag till Oslo. Skönt avbräck att tänka på ngt annat och utforska OSLO. Det blir mysigt, kameran är laddad och kort ska tas. Kanske hinner jag skriva en ledare och en artikel när jag är iväg oxå det vore ju drömen att få det klart!

Måste tipsa er om Emmas blogg hon skriver mycket klokt! Impad att hon har en sån enerig när hon skriver.
Å jag ska ta åt mig kritiken att uppdatera oftare och framför allt mer intressant kanske?!

Det jag egentligen skulle skriva om var när solen lyste idag så kändes våren inte allt för långt borta och det ska verkligen bli helt underbart när våren kommer... längtar......

Tack för feebacken jag har fått jag lovar att jag ska ta åt mig och ändra på det som är fel för få jag inte veta vad jag gör för fel kan jag inget göra åt det heller så är det ju!

Torsdag 12 mars

Idag så fyllde Vendela 1 år! Måste ju bara skrivas att det är ett år sedan den lill tjejen föddes.. :) grattis tjejen och som sagt vi ses på LÖRDAG :) 
Annars idag har man tränat, känner sig duktig, fikat med svärfar och varit på möte!
Därimellan har man tänkt och tänkt å liter mer tänkt.

har många tankar som kommer skrivas ner inom närmaste dagarna. Men nu ska jag vara social igen och titta på CSI.
Nästa vecka ser redan framåt den veckan kommer hända saker :)

Grattis Linda på födelsedagen ...

kramar

Modevisning

Gick på modevisning tillsammans med Emma och Anton idag. Var jätte trevligt. Fick mycket insperation om vad man kan köpa för kläder. Bäst var dock barnen från Polarn och pyret eller rättare sagt barnen som visade upp kläderna. Vissa fick en att bara smälta :D
Har hjälpt Emma med ett skolarbete idag och det blev bra kändes det som behövs enbart finslipning nu.
Skönt att bara vara idag äta gott och umgås det är precis det man behöver och idag var det en sån dag då jag behövde göra sånt.
Imorgon ska jag vara i stan hela dagen och sedan på kvällen blir det möte istan. Fredag blir det parken och lördag sthlm.

Grattis Vendela på 1 årsdagen och stort grattis Linda på födelsedagen :)

Ska se färdigt CSI och sedan sova mina skönhetstimmar.

kramar


Så kan man ju undra

om det är meningen att det skulle bli så.... efter fikat med Julia där både Helén, Kave och Annika var med fick mig att känna mig på bättre humör och det blev bättre efter POP - mötet oxå! Tack för ett trevligt möte :)
Skönt att vara hemma i ö-vik (Gideå) igen, ska snart se CSI innan jag ska försöka sova ett par timmar innan det blir åter igen söka mer jobb. Imorgon har jag faktiskt en plan jag ska göra klar med lite av varje sedan kommer Emma. Tänkte träna oxå :) Så blir det väl en och annan telefonsamtal som jag ska ringa!

Vissa personer irriterar mig så frukansvärt mycket just nu så om jag nu kan stava till irritation, tur man inte är i närheten allt för ofta säger jag bara då hade det nog blivit ett sånt trevligt samtal som man inte vill ha! Tack Julia för du finns och du lyssnade på mina tankar idag! Det behövades :)

nu  blir det CSI som sagt!

kramar å god natt

p.s två änglar fyller faktiskt år på torsdag :) d.s

Va lite snö kan ställa till det.

Sitter och väntar på att Julia ska komma och vi ska ta en fika hon och jag innan pop-mötet är.
Vad lite snö kan ställa till det här i sthlm eller rättare sagt på arlanda mitt flyg var nästan 1,20h försenat p.g.a det hade snöat... jaja...

Nu är jag uppriktigt less på att vara arbetslös. Man får nej å nej å nej på allt man söker!!! Jag brukar kunna vara positiv men nu är det inget positiv känner mig inte alls glad längre och hur jag än försöker får jag inte ett enda napp :(

I söndags var vi i stan och dona på. Fixade även vårat datarum :)

nu ska jag ta ut biljetter och sedan är det inte långt kvar tills julia kommer :)

Imorgon ska jag umgås med Emma ... härligt!!! Å jag verkligen behöver det!

//Susanne


Stockholm fram och tillbaka

Klockan ringde 05.45 jag flyger upp och undrar varför ringer så tidigit då slår det mig jag ska till sthlm idag på ett seminarium om teknisk hjälpmedel. Upp och stressa iväg och jag hann med flyget... :) det där på morgonen är inte alltid lätt men men... Jag tycker det är behagligt att flyga. Sitta där och läsa tidningen, äta frukost, sova en stund och så är man framme :) 1 timme senare men väl så 1 timme senare.
Att hitta dit jag skulle vara var ju ett mystrium i sig men det ordnar sig genom bra pålästa och trevliga busschafförer.
Själva dagen var ju intressant fast jag tycker summa av dagen, att man borde haft diskussionen längre och punkterna hade varit djupare. Visst det kanske inte var så mycket nytt som kom fram men härligt och politiska inkorrekta tal kom ju fram och så lyftes UH:s frågor gång på gång. Våran önskelistan som vi har för hur det kan förbättras i skolan har vi bland annat max 15 personer i klassen, slingor i gympasalen och elevmikrofoner! Det var Håkan Bergkvist som lyfte att det är viktigt att man lyssnar på eleverna! Tack Håkan säger jag bara att du använder oss som exempel på vårat material. Sedan var ju förövrigt intressanta inlägg SDR hade då och då, jag kallar de tre som talade mest för de tre musköterna från SDR.
Något annat som diskuteras var tillgägenligheten på offentliga ställen det finns olika försök som post och tillestyrelsen har haft och kommer att fortsätta med. Hej säger jag bara!!!  Ja det var ju en kort sammanfattning av seminariumet.

Dagens andra ämne är SVT - mittnytt, regionala nyheter. Nu får ni allt skärpa er. Var har eran journalistik tagit vägen? Inte där den skulle vara då. Såg inslaget från när landstingspolitikerna skulle samtala med ö-viksborna. I erat inslag låter det som de skulle vara apell och kritiken var väl mer eller mindre de hade ingen högtalare. Men de skulle ha samtal med medborgana och lyssna innan vad de sa och inte stå på torget och prata bara. Samtala är bättre och ger mer än hålla ett tal! Ta reda på fakta innan ni säger ditt eller datten! Jag tycker ni borde verkligen ge ut information OM vad som händer i sjukhusfrågan och vara en opartiskt informatör i stället för att vinkla allt och ge luddig information om ingenting!

Dagens tredje tema är Moderaterna. Jag säger Bara grattis för ni har insett att kvinnor kan! Är detta bara ett utspel för den internationella kvinnodagen som kommer på söndag eller vad är det? Läste om nu ska det bli varannan på moderaternas lista för precis den anledningen kvinnor kan! Sedan 1994 har sossarna haft det och man försöker i största mån S att ha lika många kvinnor som män i nämnder och styrelser, samt att man försöker lyfta varandra. Sedan har man kommit olika långt. Men att gå ut i pressmedelande som M gör och säga att kvinnor kan är ju som att säga innan dess har aldrig kvinnor kunnat något !!!

Apro på internationella kvinnodagen så har mamma namnstdag då! Grattis mamma!

Ja det var det jag hade egentligen att säga. Nej jag har en sak till och det är af här i ö-vik, var in igår och skulle få ett beslut om en resa. Fick veta att det gjorde inte den personen så jag vart skickade till en annan som heller aldrig hade gjort det som i sin tur skulle skicka mig till en tredje men då fick jag nog och frågade att det var konstigt att det gick att göra så förra gången jag skulle ha samma beslut! (å det var på samma ställe) Motvilligt trodde personen att göra rätt.
Att i början av veckan få veta att jag kan när som helst få hjälp av min hem förmedling och nu skulle det bli bra och de skulle lyssna på mig till att två dagar senare är motsattsen bevisad igen. Jag har svårt att lita på AF (arbetsförmedlingen) det är så bara... de har gjort det så många ggr konstiga saker emot mig... så varför ska jag tro på den nu. Men de som jobbar i höreseltemat i UMEÅ är ju fantastiska!!!

Idag har jag gjort en topp lista och en minus lista!

Toppen:
* älskade Micke som går upp och kör mig till flyget fast klockan är tidigit.
* att UH:s frågor lyfts på agendan och fler och fler förstår.

Minus:
* vägen är lång till de som står en nära!
* af:s sätt igår att hantera ett beslut!

nu ska jag gå och sova... nattinatti...

å glöm inte KVINNOR KAN :) jag kan inte låta bli ... *ler* förresten så blir det träning imorgon lördag och grattis Isabell som fyller 20 år! ;)

Så typiskt mig

ja nu är man hemma igen. Känns skönt ... tittar på play hockey och Mora kommer inte nå kvalserien iår! Det enda som är tråkigt är att det inte blir det härliga derbyn mellan Leksand - Mora men ändå skönt att en av alla rivaler man slipper. Grattis till Almtuna som går vidare till play off 2 :)

Ja jag hade skrivit upp att jag skulle på studiecirkel ikväll i stan men då är det nästa onsdag tur för jag hade verkligen inte ork egentligen.... jaja. Så nu ska jag skriva allt

Umeå är en fin och mysig stad.... jag vill åka dit och shoppa hittade många härliga inredningsbutiker och många många presenter som man kan köpa till nära och kära...

Nu har jag gjort en till utmaning till mig själv den 3 juni! Ser verkligen framåt det!!! :) Lägger upp en plan vad som komma skall!

Kramar på er alla och hoppas ni får sova gott nu.,

Att bli väckt

jag trodde jag skulle vakna som alltid med mina knep men inte å tack för Taina ringde och väckte mig. Tyvärr var jag inte hemma så jag kunde vara hundvakt till världens sötaste hund. Han och Frasse ligger i samma klass i sötaste :)
Nu sitter jag här och ska snart göra mig i ordning och gå stegen till af och få en sammanfattning. Jag har tänkt å tänkt å tänkt å så har jag tänkt och egentligen har tankarna snurrat i väg lite mer. Men hur som helst så känns det bättre idag än på många många veckor. Jag känner mig redo för att ta tag i saker och ting. Jag känner mig glad och nöjd över vad jag har kommit fram till. Nu har jag min målbild upp ritad och jag hoppas vi har samma målbild.

Att bo på hotell Wasa i Umeå är en upplevelse i sig. Telefonen lysser om kvällen och man tror att den har ringt jag har inte hört om den har ringt men jag tror att den har ringt. Men man får både frukost och middag :)

Snart ska jag åka hem till ö-vik å det känns faktiskt riktigt skönt.....

Så kan jag då inte låta bli att kommentera vad som händer i världen runtomkring oss. Just nu börjar kvalserien närma sig med stormsteg. Jag ser framemot att se den ser framemot varje minut av den och jag hoppas så innerligt att leksand går upp. Det skulle ju vara så frukansvärt skönt att ha tillbaka så man kan se Leksand dels i sthlm (mot dif) och dels här i v-land både mot Modo och Timrå. Det kommer kännas så himla skönt. Hoppet är det sista som lämnar än så jag lever på hoppet att de klarar det iår.

Ngt annat som behöver nämnas är Sveriges stora finanskris.... jag tror att det hjälper inte att sänka löner, det går emot det fackliga löftet. Men jag tror ärligt talat alla måste ta sitt ansvar som kan ta sitt ansvar då syftar jag på den borliga regeringen. GÖR NGT det är ni som har matken och det är ni som KAN göra ngt?! Sedan tror jag tyvärr inte ni kommer göra ngt. Å ta bort 75 dagars a-kassa deltid. DUMASTE regeln som finns på denna JORD!!! Å framför allt gör ngt bollen ligger inte hos oppistionen spelar ingen roll vad vi tycker och tänker om vi ändå inte sitter med makten!!!

Saknar er på metargården, Insjön och sthlm. Hoppas vi ses snart!

puss

Många tankar far runt i min skalle

Då var det dags att skriva ett par rader igen.
Det blev ingen pölsa som jag skrev sist den var dålig :( måste inhandla ny pölsa när jag åker hem till Dalarna. Pelles pölsa är den godaste. I torsdags vad hände mer jag var och träffade Tina på antenn och finslipade min cv.
Sedan blev det en lugn hemma kväll och kollade lite hockey (elitserien) det var lite tv och så på fredagen jobbade jag och m på parken på dansen. Var lite och göra så jag städade ner vid korven :) Så det måste torkas golv nästa gång jag är där.  Kvällen blev trevlig ändå jag hann ju prata med alla och skrattade och var glad. "ett gott skratt förlänger livet"

I lördags seg som sjutton var man uppe för att åka och se Bylla spela innebandymatch å jag fotade under matchen. Korten kommer under kort.
Tack för en mycket trevlig kväll. Jag har inte skrattat så mycket på länge bland annat hicka och skratta är ingen bra kombination.... söndagen bestod av att kolla på vasaloppet och se den årliga loppet och höra Plex stämma det är en tradition! Man minns ju vissa saker från bara nga år sedan när det vara vasaloppet :) Örvärk, kärlek, norrmän och aktuen kan ju sammanfattas.

I måndags var det träning och sedan bar det väg till Umeå där jag befinner mig nu. Har fått träffa tre underbara kvinnor som verkligen lyssnar på mig och försöker ge mig olika inblickar som jag kan spinna vidare på. Under dessa två dagar har många tankar fått nya vägar och andra saker och  har kommit fram till en vändning. Jag har mina drömmar och jag har mina visioner Å ett stort tack till Sanna som har peppat mig att skriva ner vad jag vill göra med mina drömmar, mål och visioner jag har! Det värdesätter jag jätte mycket.
Det har vuxit fram saker som jag aldrig kunnat tro jag skulle kunna göra eller hade tänkt på att göra. Men med mod kommer man långt.

Människor förändras med tiden och tiden förändras människor. Jag känner att jag har för en gång skull lyssnat på mig själv och verkligen gjort så jag känner mig att jag mår bra. Jag känner i själen att jag börjar må bättre och bättre. Vilket är så himla härligt. Vägen är lång och kråkig men tillsammans ska jag ta mig fram med dig, dig och dig och många av er som läser den. Många av er har redan hjälpt mig på vägen och jag vet att många kommer vara där sida vid sida med mig. Jag kommer säga det gång på gång TACK alla som tror på mig och finns för mig. Det betyder så otroligt mycket att veta ni finns där för mig när jag går genom saker och ting.
Att ni sedan berömer min personlighet och lyfter fram mina goda sider och det jag är bra på gör att jag blir starkare. Tänk om många andra skulle få träffa er. Lika få träffa hörselrehab som jag träffar. Det känns så himla skönt att ha det bakom mig och kan sakta mig säkert gå vidare. Jag är verkligen lycklig över jag tog det beslutet jag tog. Det är lättare med saker och ting. Nu har jag andra utmaningar framför mig i livet tillsammans med Micke. TIllsammans har vi saker att ta hand och vara rädd om men även se framemot.

Imorgon ska vi sammanfatta desssa dagar och det ser jag verkligen framemot sedan ska jag hem och bara mysa och ta det lugnt. På torsdag träning och träffa Johanna. Fredag sthlm igen på ett intressant föredrag. Lördag blir parken och söndag har jag dock ingen aning om vad som händer än. Men jag hoppas på en riktig trevlig utedag.
Nästa vecka fyller lilltjejen 1 år!! Ett ÅR!!! Vad har den tiden tagit vägen??? :) jag längtar tills jag får träffa er igen.

nu ska jag flumma vidare på internet.

//Susanne