Var har tiden tagit vägen?

Sist jag skrev var det tisdag - trodde jag skulle ha ork och energi att uppdatera efter jag hade kommit åter igen till dalarna från sthlm. Men det blev inte så! Veckan var väldigt intensiv förutom att jag sökte jobb, ringde arbetsgivare så umgicks jag med syster (tack för energin), Noah, Alma, Hugo, Mamma, mormor och Micke.
Onsdagen flött på bra med bad med mammas f-2;an å jag hann basta. Till Insjön och köpte skor så nu har jag vinterskor :) JIPPI vidare till syster, noah och träffa Bettan innan det var det dags att åka till Rälta och umgås med mormor innan Leksand - Mora! Leksand vann!! Underbart! Det är alltid en speciell känsla att gå på hockey i Leksand. Känns som att vrida tillbaka klockan som inget har hänt. Men mycket har hänt i mitt liv! Många saker jag ABSOLUT inte vill ändra på!!!!
Torsdag morgon fika med Anna (tack för en mysig fika) hämta Alma för att dra till Leksand och mysa med henne (körde förbi Rälta och hämta Micke oxå) sedan tillbaka till Rälta och en sväng till Djura och efter nga timmar tillbaka till Insjön där jag å Micke skulle vara barnvakt till min solstrålar! (det är det jag saknar alldra mest att inte få träffa dem så ofta när jag bor här och egentligen förstår inte någon mig när jag säger jag saknar dem så mycket som jag gör, de får en att skratta åt så små saker men som är stora och viktiga för dem, de får mig att le när de säger god natt, de får mig att må bra och de får mig verkligen att uppsakta livet) Efter vi hade varit barnvakt drog jag å Micke hem våra 53 mil hem .... kom hem tre men varje minut var värt det!

Fredag - först på ett möte och sedan på ett annat möte. Känns skönt. Hem och slappa för att senare på e.m åka till Sundsvall åter igen se på hockey. Denna gång Sundsvall - Leksand! Leksand spelade verkligen ut Sundsvall 10-1!!! Hehe. Tack Emma för en underbar kväll :) Vi hade verkligen skoj å min röst mådde inte så bra efter det men det var då värt.

Lördag - micke jobbar hela dagen å jag slappar hela dagen :) helt rätt. Svärmor hit på besök en sväng och sedan var det att ta det lugnt hela kvällen. :)

Söndag - Dags till Umeå idag. Helt otroligt trevligt att få se Leksand 3 matcher i rad!!! Å Leksand vann..... Hann besöka aktuten med mickes finger oxå idag men det verkar bli bättre i alla fall :)
så var den här veckan över.

Nu har man ännu en vecka framför sig med många många underbara äventyr. Imorgon blir det utbildning med handels (söka jobb självklart) Tisdag träna, antenn, härnösand och så blir det Bispsgården till fredag!
Fredag bio??? eller har ngn annan någon ide? Lördag blir det parken i alla fall. Söndag njuta av att det är söndag :)

Ärlighet varar längst. Ibland är jag orolig över vad som kommer ske i mitt liv. Att de som betyder något för mig försvinner att man står här ensam kvar. Andra dagar är jag mest lycklig och glad över allt. Idag var det en sån dag där stora saker är verkligen små saker som att åka en skogsväg och inse mörkert är på något sätt mysigt. Andra dagar kan det var skrämmande.

Skulle ha kollat på agenda idag på partiledardebatten men jag såg istället på ensam mamma söker. Ganska underhållande program. Det kan inte vara lätt att vara med ett sånt program. All respekt för barnen som är med!!!
Finans kris råder i Sverige. Jag känner mig förvirrad över vad som egentligen pågår. Nu lånar man pengar för ditt och datten för att lösa krisen i Världen.... ja ni undrar om det blir nya börskrasch som hände 1921 i New York kommer den igen? Vad händer då???

Till sist var har tiden tagit vägen? :)

Ett stort grattis på födelsedagen Bjarne och Anton S!!!

Om man jobbar två av fyra helger ibland tre av fyra. Så händer allt det roliga på helgerna som man vill vara med på? men varför händer inget de/den helg som man är ledig på??? Kan ngn trolla fram mer tid???

Inflyttningsfest - Örebro - Dalarna - Sthlm - Dalarna

Oj nu rullar det på igen och i helgen var det inflyttningsfest! :)
Skönt att bo långt ifrån stan på ett sätt men skönt att även ha större lägenhet. Säga vad man vill men lägenheten trivs jag i mycket mycket bra i.
Den är öppen, den är stor men den är så där mysig som en lägenhet ska vara.
I fredags åt jag, Micke och Emma middag och bara tog det lugnt och softade! Lika trevligt!!!!

Lördag Emma jag till stan och fixar och donar innan inflyttningsfesten drar igen.
Anton och Catharina (Emma och Antons mamma) kommer till Gideå och det  blir fika. Tack för ölspelet Anton - nog skapar du å jag mer egna regler... *ler* Mysigt med fika och dags för Catharina att åka hem å vi fixa mat så vi hade ätit bra innan alla kom.
In dök Anna, Bylla och Sandra (Sandra chaffis för dagen) senare kom Tommy, Arvidsson och Grundberg! Ganska intressant i detta sammanhang är att Arvidsson trodde mer eller mindre han var personlig tränare coach. Men tack för en trevlig kväll. Ett x-tra stort tack till Anton för våran pratstund å Emma för du förstår mig som du gör!!! Som sagt ålder är då inget i detta sammanhang. Kvällen blev lång och vissa kanske ÄNTELIGEN förstod man måste öppna sig och berätta som man känner på en gång i stället! Inse två saker - anklaga inte varandra utan se till att man ÄR ärlig emot varandra även när alkoholen inte är inblandad! Jag måste säga så mycket som jag skrattade, grätt, och hade ont i magen var det länge sedan jag hade! Att se vissa personer göra mer tokigare saker än andra ett under är ju dock att ingen ringde dårhuset. Ingen nämnd och ingen glömd ni är underbara allihopa. Kvällen umgicks jag mer med vissa men det har sina förklaringar :) å ett tack till Bylla för du har lyssnat på mig å Anna att vi måste bara gå ut och ta en öl bara du å jag.

Tro på dig Anton du är en underbar människa. Att du vågar göra saker som du gör är a och o! Emma du är en underbar människa och tack för du ALLTID är så positiv och stöttar mig till det bästa!

Söndag e.m till Bredbyn fick god middag och umgås igen med familjen Sundelin/Ericsson. Mysigt!!!!
Senare till Niklas (kusin till micke) som fyllde år och träffa Catrin och Molly :) Mysig söndag blev det.

Måndag -tåget går till Örebro. Jag är där och har ett mycket givande möte med UH örebro ska hjälpa till med projketplan så de kan söka pengar!!! Tack för mötet. Till Dalarna på kvällen och hann träffa mamma innan det blev sängen för mig.

tisdag - bussen till Insjön, träffa underbara syskonbarnen och änteligen fick man träffa NOAH!

uppdaterar mer inatt när jag kommer till Rälta.

Kanske det blev mycket Tack för ditt och datten idetta mail men MAN måste vara rädd om varandra! Man måste ge varandra uppmuntran och säga till varandra hur man känner! Jag kan säga på rak arm jag är och blir bättre och bättre för varje dag att uppsakta de personer jag har runtomkring mig! Vissa varandra respekt och tillit. Jag hoppas på att saker och ting blir bättre för det finns tankar som jag sa i lördags vad jag tycker och tänker och känner de måste NI oxå förstå!
Många flera strumpor att sortera är det!

Stockholm - utebliven fika - ÖRVÄRK!!!!!

Nu sitter man här. borde sova. Tredje gången idag jag tar alvedon/panodil.
jag har örvärk. Jag hör inget på höger öra . Vet egentligen inte om det var flygningen eller om det är att jag håller på att bli förkyld eller om örat ändå ska göra ont. Men jag är less på att ha ont i öronen. Ska jag ringa akuten imorgon. Vad gör de? vad kan de göra? Orka med det... men jag orkar inte ha ont heller. JAG VILL INTE HA ÖRVÄRK!!!!!
Stockholm idag, lunch med Julia. Möte med Julia och Moj om verksamhetsplan 2009. Julia och min roadtripp kommer bli av. Jag längtar så!!!!!! Pop möte som blev helt okej.
Prata med Anders - trevlig pratstund.
Å så skulle man ha fikat med Erika... men inte då... :( ringer henne imorgon.

Nu måste jag inse att jag har örvärk släcka datorn och sova.

Det börjar kännas helt okej med vissa saker. Listan växer inte. Tvärtom. Det är bra!
Imorgon antenn - parken - träna - äta middag å så njuta av att det är fredag igen.

Sov gott!

Mormor, interjuv, träning och parken :)

Grattis mormor på 88 årsdagen! 88 år det skulle man aldrig kunna tro. Men du har så mycket som du har gått genom i livet så bara en del av det är svårt att förstå! Vi ses på måndag kväll då jag kommer till dalarna :) Men ett stort grattis på födelsedagen. Älskar dig världens bästa mormor!!!! (stål mormor)

Var på interjuv idag på dagbladet i Sundsvall. Interjuven handlade om min skolgång som hörselskadade. Tack Irene som skriver om våran sitaution!!! Det är bara det en stor eloge!

Efter det blev det ett snabbt hej till Johanna M och sedan bussen hem till Örnsköldsvik.
Jag tänkte hoppa träningen idag men så jag har ju bestämt mig för mitt mål så nu ska det ju tränas av. Det gick bra idag mycket bra. Jag ser redan nu förbättring. Tänker se till att det blir ännu bättre! Jag ska bevisa för mig själv verkligen! En toppen träning blev en bra avslutning med bastu!! :)

Efter Micke hade hämtat mig blev det en sväng på parken. Vet inte vilka ånger som finns där men jag blir glad av att komma dit. Kanske lite för glad.

Imorgon blir det sthlm på POP-möte sedan hoppas jag att man ska hinna med en annan fika oxå! :)

ses!