Dan före dopparedagen

å jag sitter upp, har precis skickat iväg uppgift 3 imorgon ska uppgift 4 iväg och helst fem med. FÅ se vad jag orkar med. Nu efter flera timmars läsning förstod jag vad jag skulle skriva och så nu blir det snart klart :)

Torsdagen bestod av att vara hemma vila lite min rygg men även plugga. Skulle varit hos Strandberg men bilen gillar inte jul. Så är det bara. Glad att vi får låna svärmors bil så mkt. Imorgon är hon snäll och kör upp mig till jobbet, jobbar kväll imorgon.
På tisdag fixas bilen härligt.

Sitter här och kan inte sluta och le. Julgranen lyser, ljusen är tända och jag lyssnar på julmusik. Det är som det var dan före julafton hemma i Rälta. Enda undan taget vi klädde granen då och så åt älgfilé med svampsås och potatisgratäng och på natten gick man åt nallade på skinkan så åt man skinka med senap på tjockbulla. Det är då verkligen jul för mig!! Kan inte bara sluta och le. Men nu sitter man här själv och M sover vilket jag i och för sig borde också göra men nu har jag fixat sista på skoluppgiften och ansåg det var bättre än kliva upp halv fem imorgon/idag. Hehe

Apro på imorgon måste jag ändå kliva upp och plugga å fixa i lägenheten får besöka av Johanna å ska ringa Emma.

nej mina vänner god natt och sov gott.

kramar

Nyår och nyårslöften

funderar på vad som man ska göra på nyår? Nu har vi "kommit" fram till att vi ska vara här hemma i lägenheten på nyår och bjudit in nga vänner. Får vi se vilka som vill vara med. Jag jobbar på nyårsdagen så jag tänker ta det lugnt men det hindrar mig inte från att vara social. Så jag hoppas att vi får ett bra nyår tillsammans med underbara vänner.

Nyårslöften - jag ger mig själv mål som jag ska uppnå och löften till mig själv. Vissa har jag verkligen visat idag att jag har gjort och kan verkligen boka av. Andra mål och löften ska jag fortsätta med och efter nyår så för min del blir det inga nyårslöften iår och ska göra klart undersköterske utbildningen som jag avbröt i 04. Jag har två kurser kvar efter den jag håller på med nu. Så jag ska göra klart så många uppgifter som möjligt innan julen så jag kan känna att jag kan vara "ledig" under jul å nyår och framför allt när jag är klar med utbildningen kan jag känna att jag har lyckats göra klart en del i mitt liv. Då är det andra utmaningar framför mig.

ska fortsätta se smurf filmen tillsammans med Lina. Riktigt kul att jag får vara barnvakt åt Lina var evigheter sedan!

För några år sedan var jag med min syster på en föreläsning i Sveasalen, Leksand där man pratar om att bara jag har mål i livet så kan, vill så uppnår jag det jag vill. Många ggr tvilar jag på att jag kan men när jag har gjort det och ni som stöttar mig så mår jag så mkt bättre. Räddslan för att misslyckas finns där alltid, tar bara en tid att övervinna sin egen räddsla men när det är gjort så är det bara tuta och köra. Å räddslor ska vinnas över.


kramar mina underbara vänner och tack för ni finns där och tror på mig.


En bild från förra veckan!

Nöjd är jag absolut över bilden ;)


Konsten att prioitera rätt

saker i rätt tid tycker man alltid är knivigt och vem man ska umgås med och vad man ska göra. Just nu blir jag bara fascinerad över somliga som tycker vissa prioiteringar är konstiga. Jag väljer vissa saker framför annat för jag är rädd om mina nära och kära och är det konstigt? För mig är det självklart man prioiterar sin familj, sina vänner förre andra saker. Sedan synd jag missar en hockeymatch men det kommer tusen åter. Men att man får umgås med de som betyder mest är för mig viktigare.

Så ikväll blev det glögg och alfapet kväll hemma hos Sofia och Micke. Helt klart det bästa och Leksand de vann även om jag inte tittade på dem.

När jag far till Dalarna/Leksand så är det lika där. Jag prioiterar. Den senaste gångerna är det familjen och de närmaste. Samma sak är det denna gång när vi far ner. Ska se syrrans äldsta på innebandy cup i Falun en hel dag sedan blir det att fira jul med bror och hans familj och syster med hennes familj samt mamma och mormor. Så underbart att träffas alla samtidigt igen.

Dagen har verkligen varit full av överraskningar. Kanske fortsätter lika så imorgon.

Nu blir det att sova nga timmar och försöka tänka på andra saker och fokusera på att plugga lite grann.

kramar till er mina kära vänner

Måndag inte vilken måndag som helst

det är 5 dagar kvar till julafton. Alla har panik det ska bakas, städas, inhandla julklappar etc.
Själv har jag bestämt mig för att inte stressa allt för mycket. Sitter i soffan just nu och försöker svara på mail, plugga samt beta av på att göra listan. Har nga punkter som har legat och väntat på jag ska ta tag i men inte har tagit tag i skönt när det är klart.

Yes vilken helg det blev. Jobb med stort J men trivs så bra så det gör absolut inget att jag jobbar och det är så bra arbeteskamrateter så det är härligt. Det är verkligen jätte mysigt på jobbet nu när det närmare jul för det är julpyntat och man känner verkligen att det närmare sig jul. Ska bli mysigt att få jobba jul ;)
Lördags kvällen efter jobbet blev att umgås med Sofia :)

I onsdag och torsdag var jag på HRF fs. Torsdagen avslustades med julbord. Just nu lär man sig om allt hur man förbredder en HRF kongress. Riktigt skoj och riktigt pepp för kunna påverka :)

För en stund sedan fick jag reda på betyget i uppgiften 2 i geratriken. Känns så himla bra! Nu ska uppgift 3 och 4 vara klart idag så jag känna att jag kan fira jul :)

Sitter och funderar samt känner efter vad jag vill med mitt liv har många saker på gång samtidigt. Men vissa saker tar ju snart slut för alltid då vad händer då? Å vad vill jag göra då??

Blev inte så långt inlägg men kanske blir ett till idag. Nu ska jag plugga sedan blir det att göra köttbullar :)

ha en jätte bra dag.

kramar

Luciadagen

som väcker minnen för det det är en dag fullt med varm värme! Men nu var det inte
det jag som jag skulle skriva om.
Var förra veckan på resande fot, onsdagen började i sthlm och möte med
arbetsförmedlingen på huvudkontoret där och pratade om syn och hörsel ansvariga.
Mycket intressant möte.

Därifrån blev det tåget till Dalarna, Leksand och hälsa på mamma och mormor.
Torsdagen blev fullt upp och på e.m till Insjön och träffa syster med barnen. Hämtade
A från fritidis och blev fika hemma hos dem. Mycket trevlig kväll em.
Fredag full fart med plugg och andra äventyr som senare bar iväg till sthlm igen då
träffa Emma :) Älskade vän!!! <3 Mycket som vi hann prata om och komma fram till
skönt att ha dig och saknar dig när vi inte umgås lika ofta som vi gjorde när du bodde
här hemma i Övik. Men vi har nog lösning på det oxå snart :)

Lördag och hela söndag styrelsemöte med UH. Många saker diskuterades och beslut
togs. Känns som en helg i det ideela tecknet.

I går skulle det bli så mycket gjort här hemma men så blev det inte sov till mitt på
dagen men vilket var bra för jag mår mycket mycket bättre nu.

Många saker håller på att förändras och jag förändra många saker jag med. HÄRLIGT

nu ska jag packa ihop det sista för om en timme så åker jag igen iväg denna gång
blir det på HRF fs möte onsdag och torsdag :) Sedan ska jag jobba hela helgen!

Nu kör vi.

många många kramar