fredag

Å halvt ledig skönt med sovmorgon å snart iväg på trevligheter med jobbet! Är i lite beslut ångest ska fråga och höra efter på måndag så kanske ja vem vet.

Jobb hela helgen å söndag hinna plugga träna å njuta.
Om sanningen ska fram kan det inte vara svårt med den eller?

Ha en bra fredag!

Kram


klart med inlämningsuppgift nummer 2

så nu är jag klar med nr2 men måste jobba hårdare. så jag blir klar ;)

Igår var jag på stan på tjejkvällen och hittade en kofta och en ny halsduk ;)

Idag blir det jobb!

Härligt att blogg.se kan man skriva från lphonen. ;) blir mer uppdaterat då.
Nu vila sedan disk och plugg å jobb. Ha det mina vänner

Kram


onsdag .....

ringde från jobbet imorse och fråga om jag kunde jobba. Visst hade jag kunnat det men jag måste plugga om jag ska göra klart allt tills det är sagt. Sedan känns det skönt att vara ledig och hinna vara social. Ska snart iväg och plugga på stan, äta lunch med Sofia. Ikväll är det visst tjejkväll så det blir en sväng då med.

Igår kväll åkte jag iväg när M satt och kollade på hockeyn och träffade Sofia på hennes jobb i stället. Ja jag är hockeyintresserad ja. Men många av er som bor här tycker konstigt att jag inte ser Modo nu när jag bor här, förra året kollade jag på de felsta matcher visst det är kul att se hockey. Men jag håller inte på dem. Mest gör jag det för vara social med de jag tycker om. Men om jag nu tittar på Modo så varför kan ni inte alla titta när Leksand spelar när jag vill se? Nej men herre gud det är inte samma sak. Så jag blir lite fundersam. Man tycker okej från ena sidan och inte andra. Upp till er mina vänner. Så i stället se Modos spel så blev det ett trevligt besök hos Sofia.

Just nu befinner jag mig på en resa många bollar i luften, många vagnar är med. Andra är utbytta, en del går sönder efter vägen och kan lagas andra åker in i garaget. Målet på resan vet bara jag. Jag är ännu inte framme jag är på väg en bra bit men vägen dit är låäng och krokig. Jag når dit - jag kan det vet jag. Bara ha tålamod, envishet och ett stort leende. Jag kör vilse ibland jag kommer upp igen. Snart kan jag säga jag är i delmål. Men många många delmål kvar :)

ha en fortsatt trevlig dag.

Susanne


klart med inlämningsuppgift 1

så ikväll blev jag klar med den första uppgiften. Imorgon börjar med jag med två och försöka förstå denna och sedan lunch med Sofia och så jobb. Är min jobb helg, aboslut ingenting har jag emot att jobba fick ju vara i sthlm förra helgen så...

fick ett sånt gulligt medelande idag från en kompis som gjorde min kväll.
Nej nu ska jag sova... nattinatti

kramar

torsdag som är som en lördag

nu var det så där dumt länge sedan jag skrev. Jag jobbar på Björkhem, pluggar gör jag också men annars så rullar det väldigt många bollar i luften och jag vet ärligt talat inte hur det kommer sig :) Men det är roligt och går allt i lås så blir det ännu bättre.

I helgen som var det dop i Sthlm som vi var nere på. Mycket trevligt. Inte ofta man hinner umgås bara så där när jag är i sthlm annars. Men nu hann vi med leka i parker och även bara vara och sitta ner utan att känna vi måste åka hem en vis tid. Tyvärr hann vi inte med Vallentuna men det kommer det med snart jag lovar :) PÅ fredagen hade Emma gjort jätte god mat som vi nöjt av. Pratade bort många timmar å så där har man fått massor av energi tillbaka. Tack!

Veckorna rusar iväg och hösten kommer med dem. Jag blir bara  så hann jag inte med den här sommaren också men jag tror mycket ska jag ha kallt och ta en sak i taget och gilla läget, jag kan inte göra så mycket åt det hela.
I tisdags var jag tillbaka till sthlm och var på HRF fs. Känner mig så glad när jag sitter där och blir så insperad när man är med de "Äldre" ta det som en komplingmang HRF att det är så. Men all den erfarenheter som sitter i samma rum är det ganska intressant att ta vara på diskussionerna. Jag är som en tvättsvamp som suger åt mig så matnyttigt som jag kan använda i annat å även inom UH.

Sofia var här en vända och vi hann dricka kaffe och prata om livet, underbart! Å inte visste jag att jag kunnde finna ngn mer som är lika kaffetokig som mig. Men det har lyckats :)

Har så mycket jag skulle skriva på bloggen men just nu står det stil i mitt huvud å jag ska fortsätta att plugga så jag blir klar snart.
Ikväll drar elitserien på gång och M blir ännu mer "tokig" i att se på alla hockeymatcher. Men jag får ju andra saker gjorda när han inte är hemma så det är bara att fortsätta och vara duktig idag då och skriva klart mitt arbete och sedan kan jag slappa.

Ska ta allvar i träningen igen. Har hackat efter men kör igång efter förkylningen har lagt sig. DÅ ännu ett mål klart för mig och jag kör vidare.
Ha en fortsatt trevlig torsdag som känns som en lördag :)

//Susanne