å så det nästsista inlägget för idag

I bland undrar man vad andra människor gör och hur de tänker. Men nu undrar jag verkligen vad moderata partiet sysslar med. Lars Näslund här i Örnsköldsvik ett uthalande om att han inte vill ha en utställning här i ö-vik om Ecce homo utställning. Turbullens runt honom och även allehanda som blev anmälda för hetsmotfolkgrupp för de uttalande som Lars Näslund gjorde!! Visst det är lätt att prata först - tänka sedan, men snälla tänk efter vad man säger innan man säger det i uttalande. Det Lars Näslund sa står ju för partiet och inte som privatperson. Så många har ju gjort det innan så han borde ha lärt sig. Uttalande får stå för honom själv och inte för mig. Jag tror på alla människans lika värde. Tycker även det är jätte bra att utställningen kommer till Örnsköldsvik så man ökar föreståelsen. Å debatten behövs för nog är det tråkigt att fortfarande är det mycket homofientligt i Sverige och vi lever på 2000-talet. Tack Örnsköldsvik som har tagit hit utställningen! 

Så om inte detta var nog som jag nämnde igår har moderat partiet drivet genom FRA - beslutet. Är mycket imponerad av Fredrik från c som kraftigt kritiserade detta men när parti piskan föll så röstade även han genom förslaget. Jag har tidigare nämnt det här jag vet men jag har inte slutat tänka på det. Jag kommer aldrig sluta tänka på det för hur som helst står M för individualism men vad gör de? De röster genom så det blir kontroll. Jag är lycklig, glad att S röstade emot!! Länge leve socialismen i Sverige.

Glöm inte komma till Örnsköldsvik under 28 juni - 30 september då har vi Star Wars utställning här i stan. Vi är enda i norra europa lite mäktigt. Musemet ligger inte långt ifrån man bor så det blir skojigt.

//Susanne

p.s Anna jag lovar att skriva talet och lägga in bilden idag d.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback