Måndag inte vilken måndag som helst

det är 5 dagar kvar till julafton. Alla har panik det ska bakas, städas, inhandla julklappar etc.
Själv har jag bestämt mig för att inte stressa allt för mycket. Sitter i soffan just nu och försöker svara på mail, plugga samt beta av på att göra listan. Har nga punkter som har legat och väntat på jag ska ta tag i men inte har tagit tag i skönt när det är klart.

Yes vilken helg det blev. Jobb med stort J men trivs så bra så det gör absolut inget att jag jobbar och det är så bra arbeteskamrateter så det är härligt. Det är verkligen jätte mysigt på jobbet nu när det närmare jul för det är julpyntat och man känner verkligen att det närmare sig jul. Ska bli mysigt att få jobba jul ;)
Lördags kvällen efter jobbet blev att umgås med Sofia :)

I onsdag och torsdag var jag på HRF fs. Torsdagen avslustades med julbord. Just nu lär man sig om allt hur man förbredder en HRF kongress. Riktigt skoj och riktigt pepp för kunna påverka :)

För en stund sedan fick jag reda på betyget i uppgiften 2 i geratriken. Känns så himla bra! Nu ska uppgift 3 och 4 vara klart idag så jag känna att jag kan fira jul :)

Sitter och funderar samt känner efter vad jag vill med mitt liv har många saker på gång samtidigt. Men vissa saker tar ju snart slut för alltid då vad händer då? Å vad vill jag göra då??

Blev inte så långt inlägg men kanske blir ett till idag. Nu ska jag plugga sedan blir det att göra köttbullar :)

ha en jätte bra dag.

kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback